Už od začiatku súťažného víkendu v Miami sa nad nedeľnými pretekmi zmrákalo. Hrozba silných búrok napokon prinútila organizátorov siahnuť ku krajnému riešeniu a upraviť čas štartu veľkej ceny. Tá sa začne o tri hodiny skôr, než bolo pôvodne naplánované. Štartovať sa teda bude o 19.00 h nášho času.
Zase zalezi v akom time tu svoju prvu zajazdis… Napriklad Kimi je v dost kvalitnom monoposte. Zatial co ini, odkazali tie svoje prve PP zajazdit este pred vstupod do top timu. Alebo pri svojej prvej PP mali vedla seba silnejsieho timoveho kolegu, alebo konkurencia bola vyrovnanejsia.
Zle si ma pochopil, alebo napisal som t onezrozumitelne. pisem o tych, co tie prve 3 PP neziskali. Nie o tych co ich ziskali
Pamatas sa na prvu PP Verstapena, Hamiltona, Norrisa, Leclerca… Mali monoposty na titul vtedy ? Nie. Kimi ten monopost momentalne/zatial ma. Porovnat to so Schumim nedokazem, ani so Sennou, ich zaciatky som nevidel. Zacal som F1 sledovat v roku 1997, ked titul ziskal Villeneuve.
A ten mal tiez zaujimavy zaciatok:
V roku 1996 začal pretekať vo Formule 1 za tím Williams F1. Mal výborný debut, keď hneď vo svojich prvých pretekoch získal pole position a skončil na pódiovom umiestnení. Bol iba tretím pretekárom Formuly 1 ktorému sa to podarilo. Jeho tímovým spolujazdcom bol Damon Hill, ktorý sa stal v túto sezónu šampiónom.