Neweymu písal aj Alonso: Stretli sme sa na historických pretekoch v Monaku | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 zažíva jeden z najdivokejších rokov, pokiaľ ide o prestupové bomby. Ani sa nedá spočítať, koľko sa toho udialo (a ešte sa možno udeje) počas jazdeckej i inžinierskej „silly season“. Poslednou veľkou bombou je prestup Adriana Neweyho do Aston Martinu. Asi nikto na svete z toho nemá takú radosť ako Fernando Alonso.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170970/neweymu-pisal-aj-alonso-stretli-sme-sa-na-historickych-pretekoch-v-monaku

… asi první rada od Adriana :smile:

Hm… Je vidět, že už zaúřadovala Neweyho ruka.

Jinak Mercedes bere pro Baku starou podlahu. Tu ze SPA (1. trenink) atd. prozatím zahazuje.

Četl jsem, asi je to dobře, neb nevypadá že by je posouvala vpřed.

Je to těžké, protože další development byl určitě plánován s novou podlahou.
Jinak určitě ta nová podlaha byla krokem zpět.

Armanda to potvrdila :slightly_smiling_face:

1 Like

@HellHogr Koukám, že to je giga upgrade…
Jen by mě zajímalo, kde na to berou prachy… :slight_smile:

Jen kosmetický změny :face_with_hand_over_mouth:

Tam není žádná velká změna :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jasný. Celý nový sidepod. Nový bazuky chlazení. :stuck_out_tongue:

Mike Krack: “Fernando vždy hovoril, že sa bude podieľať na Adrianovom plate! Padali reči o desiatich alebo dvadsiatich percentách, takže zistím, koľko to v skutočnosti je.”
Samozrejme, šéf Aston Martinu žartoval, ale ak je pravda, že Newey skutočne dostáva od tímu 30 miliónov libier, tak by Fernando mal byť chudobnejší o šesť miliónov ročne.

Bude prča když Alo zadotuje Adriana a ten postaví kvalitní vůz až Alo bude v důchodu. :grin:

Však ty sklony tam máš stejný :stuck_out_tongue:

Vtipný bude, až uděláš těch 1000 dřepů

V neděli, ale nemyslím si, že se u nich budu usmívat. :grin:

1 Like

Chceme pochopitelně online vysílání :slightly_smiling_face:

1 Like

Musel bys mi koupit web kameru. Určitě se spokojíš s mým čestným prohlášením. Já naopak zase slíbím, že se zachovám čestně.

1 Like

Se ti jen zdá

1 Like

Asi jo. Nebo to rozbalí až v fp2, tam se to hlásit uz nemusí. :grin::+1:
Ale nejspíš klame foto.

Však jsem psal, že je to stejný, bočnice se odkládají