Dnes jsem si pekl králíka, abych nabral energii a žádné droždí jsem do výpeku nepřidávál.
ja som raz nedal tiez drozdie
do 130kg cesta na trdlo
presne, bicykel je pohanany bielkovinami, sacharidmi a tukmi
na cože to? 15ježkůtrdlů
u vas to je Trdlo alebo Trdelnik
Tak tak. Aj shitnerov ratlik Honzik prisiel na to, ze ten ignore tu nema zmysel. Trvalo mu to asi tyzden. Respektive ma presne opacny zmysel, teraz reaguje na mna este viac ako ked ma nemal v ignore liste.
Když přidáš fermež, tak máš vynikající tmel na okkna.
to by moc jedle asi nebolo
nooo, ked to berieme az takto, tak je to v podstate vsetko na slnecnu energiu. teda az na geotermalne zdroje, to je na debatu.
slnko je najviac <3
Ale hodilo by se to místo silikonu na vyplňování mezer.
No právě, tam se nedá nic zkazit…
Spatláš to dohromady a vždycky se to dá jíst a funkci to taky splní.
Proto je to asi tak láká, nemusejí nic pochopit…
ale kdeze, dobre jedlo je o chemii a estetike. V tomto si nerozumieme
Pošli mi pak jeden kousek
nesom miesic uz tri roky, ale pamatam si recept nejak matne, len ono to tazko uplacas ked jedno trdlo ma v surovom stave asi 80 gramov najvacsia sr.acka to bola, nemal som to rad, v lete tam musis davat vodu a lad skoro na stejno a potom to je loteria ci ti dalsi den zavolaju, ze im to nekyne alebo nezavolaju
Alchymisté to nemají jednoduché. Naštěstí kousek od Skalice je dostatek vinných sklepů, takže není problém si spravit chuť.
Chlapci, ale zajímavá filozofická debata o energetických přeměnách.
Nicméně pořád podle mě je vodíkové auto bez vodíku docela na nic, takže podle mě na co auto jezdí= co se do něho “čepuje”. Takže výjimečně jsem tým Hogr
Všechno nejlepší k Tvému svátku.
Oh děkuji ti Ferdo.
Dík pánové