Neweymu aktívna aerodynamika neprekáža: Veď už je súčasťou cestných automobilov | Magazín F1 - F1online.sk

Dnes jsem si pekl králíka, abych nabral energii a žádné droždí jsem do výpeku nepřidávál.

ja som raz nedal tiez drozdie

do 130kg cesta na trdlo :grin:

presne, bicykel je pohanany bielkovinami, sacharidmi a tukmi

na cože to? 15ježkůtrdlů

image

u vas to je Trdlo alebo Trdelnik

2 Likes

Tak tak. Aj shitnerov ratlik Honzik prisiel na to, ze ten ignore tu nema zmysel. Trvalo mu to asi tyzden. :smiley: Respektive ma presne opacny zmysel, teraz reaguje na mna este viac ako ked ma nemal v ignore liste. :joy:

Když přidáš fermež, tak máš vynikající tmel na okkna. :grin:

@Triper uz zase pisu o vareni…

2 Likes

to by moc jedle asi nebolo :smiley:

nooo, ked to berieme az takto, tak je to v podstate vsetko na slnecnu energiu. teda az na geotermalne zdroje, to je na debatu.

4 Likes

slnko je najviac <3

Ale hodilo by se to místo silikonu na vyplňování mezer. :slightly_smiling_face:

No právě, tam se nedá nic zkazit…
Spatláš to dohromady a vždycky se to dá jíst a funkci to taky splní.
Proto je to asi tak láká, nemusejí nic pochopit…
:grinning:

1 Like

ale kdeze, dobre jedlo je o chemii a estetike. V tomto si nerozumieme :smiley:

2 Likes

Pošli mi pak jeden kousek :grinning:

nesom miesic uz tri roky, ale pamatam si recept nejak matne, len ono to tazko uplacas ked jedno trdlo ma v surovom stave asi 80 gramov :smiley: najvacsia sr.acka to bola, nemal som to rad, v lete tam musis davat vodu a lad skoro na stejno a potom to je loteria ci ti dalsi den zavolaju, ze im to nekyne alebo nezavolaju :smiley:

1 Like

Alchymisté to nemají jednoduché. Naštěstí kousek od Skalice je dostatek vinných sklepů, takže není problém si spravit chuť. :champagne:

Chlapci, ale zajímavá filozofická debata o energetických přeměnách.
Nicméně pořád podle mě je vodíkové auto bez vodíku docela na nic, takže podle mě na co auto jezdí= co se do něho “čepuje”. Takže výjimečně jsem tým Hogr :stuck_out_tongue:

1 Like

Všechno nejlepší k Tvému svátku. :beers:

Oh děkuji ti Ferdo. :slightly_smiling_face:

Dík pánové

2 Likes