Neweyho čaká spolupráca s „úhlavným nepriateľom“ Alonsom: Adrian bol pre nás inšpiráciou | Magazín F1 - F1online.sk

Jo, mně se to tady taky už jen válí právě. :smiley:

Taky :smiley: Jsem ho letos možná ani nezapl :smiley:
Takže jsem si řekl, že se ho rychle zbavím než vyjde PRO…

Akorát cena 700dolarů pro US trh. A 800€ pro EU trh.
Rozdíl přes 4 tisíce kč…

Tady se někdo regulérně zbláznil.

Tak to je taký miestny folklór :slight_smile:

Tváriť sa ale že zmluvy v F1 niečo znamenajú je teda naozaj hrot. Za poslednú dobu z pohľadu jazdcov je tu toho viac jak šafránu a koniec koncov po iný príklad ďaleko chodiť nemusíme - Newey :slight_smile:

Ja napríklad Maxa v AM nevidím absolútne ako možnosť, ten mercedes mi príde ako teoreticky pravdepodobný ak bude mať záujem ostať v F1. Jediný spôsob ako by prišiel Max do AM je keby si ho vyžiada samotný Newey…

2 Likes
1 Like

2014

2024

strašne zostárol … troška mi začína pripomínať dosluhujúceho US prezidenta Bidena

Moje fantasmagorie o výhrach a tituloch ma prešli , no i tak má velice krásny životopis ktorý ukončí prinajmenšom dorovnaním bohatstva káčera Donalda :smiley:

Jeho žena je Španělka? :thinking:

image

… to jsem měl vědět dříve, to bylo pak jasný :smile:

1 Like

Co vím, tak se na závodních víkendech často potkávali (Adrian, jeho žena a Fernando) :smile:

1 Like

Ty zas 10 let nezestárneš?:thinking:

1 Like

1 Like

To kótování má trochu divný, tak snad bude mít při kreslení vozu lepší kóty. :stuck_out_tongue:

Ty kóto, vůbec tomu nerozumíš :stuck_out_tongue:

Newey to dostal jako prvni zadani prekreslit logo Astonu aby se nacitil na tym :sweat_smile: