Neweyho čaká spolupráca s „úhlavným nepriateľom“ Alonsom: Adrian bol pre nás inšpiráciou | Magazín F1 - F1online.sk

a kde som niečo napísal že nie? :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

Jo, je to až neskutečný jaký veletoče tady někteří předvádí. Sám na to zírám. :upside_down_face:

3 Likes

Však Ham má smlouvu na 3 roky s Ferrari, tam už kromě Maxe cpete i Hama?:grinning:

2 Likes

kludne aj Sainz, Albon, Gasly , Ocon, Hulk… Bottas :smirk: :smirk: … takéto predpovede chlapci… dávajte všetko na tipsport… musíte byť milionári už :laughing:

2 Likes

To je tu běžný od RBR a Max fans. Ještě nedávno tu uráželi, že myslet si, jak by Newey šel do AM je level pomocná škola a teď ho tam cpou :nauseated_face:

3 Likes

Cpat ho tam muzou, on sam se nikam necpe pac je autista, coz neni nadavka a jestli neni tak je to jedno, proste se tak prezentuje a zmena prostredi mu nesmakuje, jedine ze by Red Bull odkoupil Aston i s Neweyem :rofl: navic Verstappen neni nekdo koho chces mit v tymu kdyz chces nejak slusne provozovat dva auta, jeste kdyz v nem sedi vlastni krev.

Verstappen se bud smiri s tim ze bude pro Red Bull par let delnicit jak Alonso, Horner rika ze uz to dela, nebo pauza / konec, Audi je nesmysl.

:slight_smile: šecko je jedno.
podstatne je aby fernando ziskal svoj 3 titul v astone a odide ako kráľ.

2 Likes

Ber to tak že je to hodně dobrý znamení a příslib, Aston najednou na radaru :sunglasses:

2 Likes

Pokrytče, kolikrát jsi tu už psal že smlouvy v F1 nutně neznamenají mnoho?
Odpovím za tebe, psal jsi to dost často. :stuck_out_tongue:

1 Like

Ty o pomrytectví vůbec nepiš, obzvlášť potom, co si tu předvedl s pomocnou školou🤫

Však to pořád platí, pokud půjde na 2026 Max do Astonu, tak z toho vyvodím důsledky :slightly_smiling_face:

Já vyvodím důsledky za tebe :slightly_smiling_face:

Koupil jsem PS5 za 17 tisíc od překupníka, když byly nedostatkový zboží.
Hrál jsem na tom tak 10x maximálně?
Teď v neděli jsem je prodal za 6tisíc kamarádovi, protože chci PS5pro.
Dneska zjistím, že cena PS5pro bude 800€+.

Jsem obchodník tohodle desetiletí?

3 Likes

Jj, nejlepší deal, jinak já se dostal k PS5 tak, že mi random typek přenechal rezervaci v JRC, zaplatil jsem za to 10 800, když to bylo nedostatkovy zboží a teď budu kupovat pro

1 Like

Kup pořádný PC a nemusíš řešit tyhle problémy :sunglasses:

2 Likes

Musel by dát tak 50/60k za herní PC, místo toho ma konzoli, kde ma exkluzivní hry :slightly_smiling_face:

Ještě to můžeš zachránit, prodám ti svoji ps5 za 5990kč. :hugs:

2 Likes

Mám celkem v pohodě PC ještě. Asi 4-5let starý. Je tam 2060S X.
Už hraju hry na minimu. Skoro vůbec.

Koukám jen na formule a na nahatý holky.

2 Likes

To snad nemyslíš vážně

1 Like

Jen si ten lapač prachu nech. :smiley:
Jsem rád, že jsem se ho zbavil. :smiley: