Newey už ukázal Hornerovi továreň v Silverstone, píše BBC | Magazín F1 - F1online.sk

Tak Leclerc skončí ve Ferrari 2028 a pak pujde do WEC Ferrari programu no

Je to cele nejake divne, kde je dukaz ze Newey provazel Hornera po tovarne…

To si vymsleli lidi jako je ježek nebo Bretnix, aby tu zase mohli psát ty svoje nesmysly

1 Like

Asi zoufalost, pritom jejich hrdina bojuje o titul a ma velkou sanci.

1 Like

Kazdopadne ten clanek nema zadny smysl, sefa Cowella nahradil Newey, zaroven novy sef Newey provedl kandidata na sefa tymu, aha takze zase nekomu ruplo v bedne…

nic take sa tam nepise

1 Like

Reálne neweymu Horner nevadil. Však pracovali spolu dve dekády. A možno budú aj ďalšiu

2 Likes

Celá iluze že se Adrian s Hornerem rozkmotřili vychází ze slov Jose, který jednou v afektu vykřikoval, že kvůli Hornerovi Adrian z RB odejde.
Jestli se Adrian s Hornerem nepohodl nebylo nikdy průkazně potvrzené.

A kam by isiel ? Ferrari na to stale nema a nebude mat, RB pojde s formou dole a v medaku maju rychlych mladikov…

Ty sa vrat k tenisu, tam si menej k ho v nu ako tu :smiley:

Nevim, sice jsem v Las Vegas byl, mluvil jsem s hodne lidma, poflakoval se po pitlane, ale musime si pockat.

Však pokračuj v hraní si na nechápání věcí v kontextu

1 Like

Reálně se stane, že i po nějaké době může dojít ke sporům a ukončení spolupráce/přátelství

1 Like

Odcituj tam, ze Newey odisiel kvoli Hornerovi

2 Likes

Havryluk delal s Zavoralem pres 15 let. Po 15 letech se jejich cesty rozesly a Havryluk odesel. Havryluk rikal, ze casem maji jine nazory a pohled na veci. Jelikoz to Zavoral plati, tak je jasny, kdo sel z kola ven. :smiley:

Tim to nemyslim nijak na situaci Horner/Newey. Reaguju na to, ze i po 15 letech se muzou vazby pretrhat…

1 Like

Oni tomu ale nerozumi, Newey nebude riskovat vztah se svoji zenou, je to cely vachrlaty.

Ježku už toho nech, ty si byl ten, co mě tu furt napadal, jak jsem hater RBR skrz články co jsem tu dával. Vidíš, že se to pak stalo, fakt nechápu co tu zase hraješ hru blbečka vykřikujícího, že to tak určitě není. Btw proč BBC věříš, že Newey sám od sebe v noci pustil Hornera do továrny AM a udělal mu tam prohlídku, ale to, že BBc tvrdí, že Newey skončil kvůli Hornerovi už nevěříš

1 Like

Newey odisiel z rbr kvoli hornerovi?

2 Likes

Mám ti zavolat pomoc? Tohle nevypadá úplně dobře

1 Like