Newey už ukázal Hornerovi továreň v Silverstone, píše BBC | Magazín F1 - F1online.sk

Nějaká finální sestava ani neexistuje.
Osobně bych vedle Adriana uvítal Tosta. Ten mi vždy byl hodně sympatický a dokonce tak trochu i podobné povahy jako Adrian. Na druhou stranu mají blíže k úspěchu rozdílné povahy.

1 Like

Za mna odovzdanie kľúčov od miešačky Neweymu, prípadne Hornerovi znamená, že Lance Stroll končí už po tejto sezóne. Neviem si predstaviť, že by zo seba Adrian nechal robiť ■■■■■■■■ obvzlášť ak bude auto v top 5 a stroll vo Worst 5.

Mozno to cele kupuje Horner s nejakymi arabskymi, alebo cinskymi investormi.

1 Like

Jako je možný, že Aramcu došly peníze a chtějí se toho zbavit.

Alebo sa chce Stroll zbavit Aramca. Co ja viem, v F1 je vsetko mozne. Pozri, Flavio je TP.

1 Like

Možný je všechno. Jen je zajímavé, jak se v poslední době udělala fáma, že Horny chodí po paddocku a všechny kupuje, jak nějaký multi miliardář. Přitom je v těhlech sférách chudý klouček.

Asi nechodi. Teda Bernie tvrdi, ze urcite nie s jeho sekovou knizkou.

To su take kluce od miesacky, ako mal TP napr. v Haase. Tvaris sa ako sef, ale bez majitela si ani neprdnes… Podobne to bude podla mna aj tu, pochybujem, ze bude moct vyhodit Strolla ml.

Stroll je ako trinasta komnata.

Tak ten odblok príde asi omnoho skôr než som čakal :smiley: Oficiálne to ale z tejto strany Vianoc určite mať nebudeme. Viac ma škrie, že Aston bude zrazu fandenia hodný, ešte viac ak vypália Juniora, ale spadať tu do tej sebranky, to je veľmi zlá predstava. Na druhú stranu Alonso zrejme po 26 skončí a vzduch sa vyčistí

2 Likes

Zajímavý pokus o humoristické osvěžení fóra.

1 Like

Keby si newey dotiahol hornera tak by som sa asi ustal od smiechu. To by zrusilo 99% vsetkych teorii na nete a v mediach.

4 Likes

Matka s dcerou 14
https://www.facebook.com/share/r/17omTuLMdX/

Já myslím, že Aston Arabům už patří dávno a Stroll jim jen dává výpalné, aby měl Lance kde jezdit.

Už zase? Ty si se nepoučilo z toho, když si skočil na to, že Sainz podepsal s Mercedesem? Fakt neuvěřitelný, že si neumíš ani ověřit zdroje

Bohužel, forum se od haters Alonsa nevyčistí ani když skončí po 26, ty jsi toho důkazem

1 Like

Však taky skončil, byly tu odkazy i na články, které to potvrzovaly. Není moc složité kliknout na odkaz.

1 Like

Newey odisiel z rbr kvoli hornerovi hej

3 Likes

Líbí se mi, že když jsem tu dával články o vnitřních problémech RBR a odchodech co se pak staly, tak jsem byl za hatera. Teď se objevují spekulace o Hornerovi a ti co psali, že jsem hater, tak se snaží dělat, že vlastně Newey odešel z RBR, protože se tam nudil :grinning:

1 Like

Nepoucilo :rofl: