Newey stále pracuje pre Red Bull. Na technické porady ho nepúšťajú, tvrdí Kravitz | Magazín F1 - F1online.sk

Smlouvy pro už se chystaj ?! :smile:

2 Likes

lenze si to postol v anglictine …

No však tobě nic pracovní smlouva neříká. Notabene aero v F1 a hypercars, sis tu zase udělal jen ostudu :grinning:

2 Likes

Jáááj, bože, zabudol som

Ja glupy

3 Likes

Za přiznání :+1:

2 Likes

Za chvíli se tu dozvíš, že když dáš výpověď v práci, tak můžeš dát nohy na stůl, nic nedělat a čekat až ti skončí výpovědní lhůta :grinning:

2 Likes

Though he will step back from F1 design work he will continue to attend “specific races” until the end of 2024 to support Red Bull trackside.

Jejda demagog rHapo zapomněl, že ostatní vidí ty články na netu taky. Nebo, že by tohle už nedokazal bez googlu přeložit?:slightly_smiling_face:

2 Likes

Evidentne sa tam podpísali dodatky, že ty trotl kedže podľa pôvodnej zmluvy by musel ďalej pracovať pod RB na F1 :smiley:

Bože, a ty robíš na HR? to u vás musí vyzerať snáď nepripravuješ zmluvy.

PS: Hypercar je dávno hotový, kedže má mať premiéru na goodwoode. Navyše keby bolo tak hrozne toxické prostredie v RB asi sa nebude Newey promenádov po gride v RB geare ale ako “random” človek kedže z jeho pozície si vybaviť pass do paddocku a na trať by bola brnkačka.

Ale jasne, on si ide sadnúť v RB tricku ku Hornerovi na múrik. Síce nemusí lebo nemá povinnosť ale on ide :smiley:

5 Likes

Ty demagog, čítaj origo vyhlásenie. Bože

1 Like

Já anglicky moc neumím. Můžeš mi to přeložit?

Newey to Mercedes confirmed !!!

Sir Jackie Stewart to buy whole Mercedes next year !!!

image

1 Like

Já jsem demagog? Ty si nedokážeš najít full články, tady vytváříš demagogii o tom, že Newey nic takového dělat neměl, přitom tohle se psalo hned po oznámení :grinning: a addendum to contracts se nevytváří ve chvíli, kdy člověk dal výpověď. Na to se upravuje termination document pro zamestnance, kde můžou být dodatečný agreemtns, když tu už chceš dělat twitter odborníka na HR doukemtnace

1 Like

Píše se tam, že Newey neměl už nikdy chodit do továrny RBR a měl pracovat z home officu a dělat jen Teams meetingy

1 Like

Aha, tak má potom rhapo pravdu s tím, že Newey dělá to, co už nemusí.

1 Like

Hej si demagog lebo tvrdíš, že RB povedal že bude ďalej pokračovať chodiť na závody pričom v offic vyjadrení je napísané, že sa bude plne venovať RB17 a nemá žiadne duties v F1. O žiadnom involvemente v F1 tam neni ani slovo a čo si napíše nejaký písalko kde chce do svojho článku ma nezaujíma

Tam je officiálny článok hore, dik čau

Ešte aj sám Newey to tam napísal/povedal vo vyhlásení.

5 Likes

Je to gentleman a dobrák, o víkendech jezdí uklízet do továrny

1 Like

Co jsem psal o víkendu? Že začalo flexi i u AM. Schválně jsem koukal na fotky a videa z předního křídla :slightly_smiling_face:

2 Likes

To že je to najednou FIA jedno, nepochopím. Ach jo.

1 Like

Tak klapky se sklapí u všech týmů, to není nic špatného ani nového.

Ale tady jde o ty end plates, které se ohybají už i vnm nižších rychlostech