Kolega hovoril …
Kto tu ešte takýmto spôsobom uráža nejakého majstra sveta? Teda okrem steva, ktorý je zrejme len troll. Ešte som nevidel nikoho povedať o Maxovi, Alonsovi a Hamiltonovi, že patrí na smetisko, teda. s výnimkou trollov. Snáď sa neradíš medzi nich.
Čo sa týka vyššie uvedného, tak vidím, že ti doteraz veľmi leží v žalúdku, že som si dovolil s tebou nesúhlasiť. Povedal som, že klameš, lebo si niekoľkokrát opakovane napísal niečo čo sa neudialo, alebo sa to udialo inak a ja som nebol jediný, kto sa ti snažil vysvetliť, že to nie je tak ako to ty tvrdíš. Nehovoriac o tom, že keby si tam Piastri a Norris vymenili role už by si organizoval zbierku na Norrisove upálenie a nestrácal čas obhajovaním ho pred zvyškom fóra. Tak teda, ak je pre teba toto dno, tak prosím, ale život nie je len o tom, že ty si môžeš povedať svôj názor a ostatní ti budú na všetko pritakávať.
A pokiaľ sa tu teda cítiš nepríjemne lebo ako hovoríš do teba každý len kope a napáda ťa, tak nerozumiem prečo sem ešte stále chodíš. Ja tiež nechodím na miesta, kde mám pocit, že nie som vítaný, alebo sa tam z nejého dôvodu necítim pohodlne. Ak ti to tak veľmi prekáža ako tvrdíš, tak čítaj len články a fandi v mieri, užívaj si šport. Ale zrejme, keď musíš o štvornásobnom majstrovi sveta tvrdiť, že je umelina a patrí na smetisko, tak tvoje záujmy nemajú s fandením absolútne nič spoločné a tvoje športové priority sú úplne inde ako tešiť sa z úspechov tvôjho obľúbeného jazdca.
Pokud ty urážky tu nevidíš (na vícero pilotů), tak ok, je to tvoje věc, ale myslím, že i fans RBR ti řeknou něco k urážkám na Maxe, fans Fernanda zase směrem k Fernandovi atd.
Ale mě to neleží v žaludku, mě to příjde prostě sprosté, aby si mě obvinil z několika lží, a kdžy jsem ti vyvrátil tvoje “napadení”, tak si neměl ani špetku slušnosti se za to omluvit, já neměl problém se omluvit za to, co jsem napsal za blbost.
a to je přesně ono, to si myslíš, no očividně tobě leží v žaludku nějaké moje příspěvky, ale klidně se podívej na Kanadu letos, chodil jsem tu s tím, aby se Lando upaloval? Ne, tak opravdu nechápu, proč máš potřebu si něco takto domýšlet a na základě toho potom nesmyslně reagovat.
Ale já tu neříkám, že mě tu každý napadá. Já jsem řekl, že po tom sprintu v US si napsal co si napsal, nebudu tu vicekrát psát, že to bylo obvinění, které bylo z většiny mimo. To, že jsou tu tábory, co se hádají tu vidí snad všichni.
Kdepak, mojí prioritou je tu se bavit o F1 jako takové, samozřejmě rád rozebírám i to co se děje kolem Alonsa, když mu fandím, no pro mě je F1 sportem, který mám rád a baví mě se o tom bavit. Myslím, že jsem tu několikrát dával odkazy na situaci v F1 a různé data, ale málokdo se ozval na to, aby jsme o tom debatovali, což byla škoda.
Stev, Jos, Bretnix, airobot (Triper)…našlo by se toho víc. Ty se ozveš jen na fakt, že Vettel dělal v závěru kariery spíš popeláře než pilota…ale samozřejmě je to tvoje věc, jen se nestav do role objektivního pozorovatele tady.
Stev je troll ako som povedal a aj taký Jos dokáže na rozdiel od vás uznať Alonsove kvality a oceniť ho, keď zajazdí dobre.
Áno, keďže tu netrávim všetok svoj čas a narazil som práve na tento “skvost”.
Povedal som niekedy niečo také?
Noted. V tom případě v pořádku. 
A zahŕňa toto aj urážanie majstrov sveta?
Keby ti to neležalo v žalúdku, tak to nevyťahuješ. Prepáč, ale za iný názor sa ospravedlňovať nebudem, povedal som, že si vymýšľaš a že si v danej veci zaslepený, rovnaký názor ako ja malo vtedy viacero ľudí. Povedal si vtedy dve veci, ktoré neboli pravdivé a ktoré som ti hneď vyvrátil a jednu, ktorú si upravil, lebo si medzitým zistil, že to tiež nie je pravda. Za toto sa ti mám ospravedlňovať?
Vždyť ty jsi tady největší zabanovanej multinickovej troll

Ano zahrnuje
nikdo po tobě nechce, aby ses omlouval za svůj názor. Rozdíl je mít názor a někoho obvinit ze lží.
ty si reagoval na tři věci - o tom, kdo byl ve stoupání do T1 vepředu (psal jsem Piastri před Norrisem), kdo přijížděl k T1 druhý po Verstappenovi (znovu, Piastri, to, ež tam Lando hodil late brakes, aby se dostal před Piastriho to neměnilo v ničem). A třetí co jsem byl mimo, bylo, že Lando hodil tak late brakes, že šel mimo trať, což nešel a omluvil jsem se za to.
tak očekával bych, že se omluvíš za to napadení u dvou věcí, co se staly, ale nech to být, očividně to je problém.
Jos není troll, ale ty bany má za svoje chování, které tu neustále provádí, nechápu, že mu tolerují. Ale asi se admin vykašlal na banování, když Jos hned dolezel po 5 minutách od banu na novém nicku pod novým mailem.