Newey si od pravidiel nesľubuje veľké zmeny v rozložení síl: Top tímy zostanú top tímami | Magazín F1 - F1online.sk

Když už musíš použít gumu (a ty by jsi měl neb jsi promiskuitní), tak čím tenčí tím lepší, když jsou kvalitní a pevné. V tomhle Puffe nešetři :wink:

2 Likes

To ne. Mám jednu ženu ve svém životě.

Keby použili gumu u Grohov pred cca 31 rokmi, toto fórum by dnes bolo oveľa lepším miestom. :grin:

1 Like

To si říkal u té předchozí taky :smile:

2 Likes

Tohle je puff.

3 Likes
2 Likes

wow toto je riadne dno tento komentár, na čo to je dobré?

5 Likes

Nemyslel jsi spíš tohle?

4 Likes

Na DC mám jednoho týpka co má fetiš na Duu. Nejsi to ty? :thinking: :sweat_smile:
Actually jedno album má hodně dobrý jako pop - Future Nostalgia. Tahle písnička je asi z něj.

1 Like

A pak se chlapci strašně diví…

Ale tak jak by pravil místní klasik, to je takový místní kolorit, to nás nemůže vyvést z míry :grinning:

1 Like

Však on ale vážně sbíral odpadky a hral si na popeláře, to neni AI. :smiley:

2 Likes

Majú medzi sebou osobný spor, Jos nie je jediný, ktorý tak komunikuje smerom k druhému, ale áno ten komentár tiež nie je v poriadku, ja by som sa tak nevyjadril.

4 Likes

A čo je zlé na zbieraní odpadkov? Že to nerobí Alonso?

Nic špatného na tom není, ale za mě to byla jen, řekněme, zvláštní póza, víc bych uvítal, kdyby se soustředil na to co byla jeho práce…za mě tím sympatie rozhodně nesklidil.

2 Likes

Adame víš co je dno? Že mě napadneš z toho, jak lžu v x věcech, většinu jsem ti vyvrátil a potvrdil jsem co jsem napsal původně, ale u jednoho jsem se omluvil, že jsem byl mimo a co jsi udělal ty? Nic, teda kromě toho, že si řekl, jak je fajn, že uznám chybu, ale to napadení o vícero lžích už si nechal ležet.
Taky nevím k čemu takové jednání je dobré, ale očividně je to pro tebe ok.
Co se týče komentáře k Vettelovi, ať si to přebere každý po svém, ale jen mě udivuje, že se neozýváš na ty co jedou komplet dno urážky na Hama, Alonsa, Maxe atd., trochu divné ne?

2 Likes

Tos nemusel. :innocent:

2 Likes

Ty chudáčik, už aj Adam ťa napáda a šikanuje?

Poď, vyplač sa mi na rameno. :sob:

Pobavilo.

2 Likes

“prostitutek” :eggplant:

1 Like

Se v tom nějak vyznáš. :thinking:

1 Like