Newey predstavil hyperauto RB17: 1200 koní, 15 000 otáčok a rýchlosť Formuly 1 | Magazín F1 - F1online.sk

Už aby Fernando s Adrianem pracovali společně :slightly_smiling_face:

2 Likes

Blíží se to :smiley: :green_heart:

1 Like

Alonso a Mattiacci :heart_eyes:

1 Like

Přímo otřesný auto. :grin:

Ani kluci se moc netváří. :grin:

2 Likes

atmosfericka V10? No neverim, cakal som tak 1,5 radovy 3-valec so 4 turbami :slight_smile:

A odkial sourcuju pohonnu jednotku? Pekne, ze mame usporiadanie, objem a vykon, ale co je to za motor? Nakecali Hondu este? Alebo to uz maju in-house vyrobeny RBPT?

Pravdepodobne Cosworth ako aj pri Valkyrie :slightly_smiling_face:

3 Likes

Aha, diky :blush: v clanku som to nepostrehol a na prve vygooglenie mi ziadnu zmysluplnu odpoved nenaslo.

No jo, Cosworth je taky F1-neutral :blush: Honda nic take ani nema, musela by oprasit stare F1 V10tky a RBPT ma dost roboty s F1 motorom, nieto skusat stavat velku atmosferu

1 Like

Hlavne Cosworth si ulieta na takýchto motoroch.

V12 vo Valkyrie, V12 pre Gordon Murray Automotive, teraz po novom V16 pre Bugatti, všetko vysokootáčkové monštrá. A to som určite na pár takýchto kúskov zabudol. Skvelá práca z ich strany.

6 Likes
2 Likes

Kdo by to byl rekl do limonadniku. Maji peknej kchar. Takovej čistší Koenigsegg Agera RS, nebo Pagani Huayra. Ono vyrobit takhle brutalni karu ma asi svoje zakonitosti.

To zase dostane Ferrari, Lamborghini a Bugatti na zada. :grinning: Od limonad. To zase bude zle krve. :grinning:

Ferrari zase kazdemu odpali dekle ked predsavia dalsi rok nastupcu LaFerrari

mne sa inak z tychto novych hypercars paci najviac Mclaren Solus GT

image

a Porsche Mission X

image

1 Like

Tak vidis, ja som ani nevedel, ze Gordy este robi auta😊 Scenu s tymto typom aut moc nesledujem, len ked na mna nejaky clanok vybehne. Murray uz ma slusny vek. To ked si Newey vezme z neho priklad, este ma pred sebou peknych par produktivnych rokov. Mozno skreckuje peniaze lebo chce, aby raz nejake auto nieslo cisto jeho meno. Spravil auta, ktore ziskali tituly, spravil Valkyrie aj RB17, ale jeho meno neni ani na jednom aute

No Gordon Murray zohnal investorov a založil si malosériovú automobilku. Model T50 (druhá generácia “McLaren F1”) už dostávajú prví majitelia. Teraz pracuje na okruhovej T50 a T33. Zaujímavé autá, puristický sen :slightly_smiling_face:

Teraz pozerám rozhovor s Adrianom a ten motor v RB17 je naozaj od Cosworthu. Vyzerá to, že pri tomto projekte sa vážne naplno odviazali :smiley:

4 Likes

Myslel jsem to samozrejme jen jako srandu. Bugatti Veyron je treba za me nejkrasnejsi auto vubec. Ten McLaren ten mi pripomina tohle

image

Jestlipak poznas co to je? :grinning:

1 Like

Nemyslis vazne :nauseated_face::joy: ale beriem, dal si tam “za me” :handshake:

2 Likes

musel som si pomoct :smiley: battlestar galactica isla mimo mna, aj stargate

1 Like

:rofl::rofl::rofl:. To vis ja sem takovej fanda aut s popcornem. :grin:. Ja vim ze to neni takovej ten cistokrevnej sportak. Ale za me je to proste elegantni kara a ten chladic se mi hrozne libi.

Jo, ja treba musim rict ze zacatek jsem hltal, ale pak se to zacalo hrozne zamotavat a to uz jsem se ztracel.

Ale ten tvar podobnej je ne?

Stargate jsem miloval film, ale par dilu serialu jsem taky dal.

Bude aj na leasing? Neviete?

2 Likes