Newey odhalil prvú veľkú slabinu vývoja v Aston Martine, odstrániť ju potrvá až dva roky | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin má najlepšieho konštruktéra v padoku na pozícii technického riaditeľa, novú továreň s veterným tunelom a vybavením, no zatiaľ nemôže hovoriť len o špičkových technológiách. Adrian Newey v padoku veľmi otvorene pomenoval jednu veľkú slabinu vývoja, ktorá bude brzdiť rozlet britského tímu ešte približne dva roky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201012/newey-odhalil-prvu-velku-slabinu-vyvoja-v-aston-martine-odstranit-ju-potrva-az-dva-roky

Tuhle?

5 Likes

Ty seš ale drsnej :smile: . Ale rozesmálo mě to.

Konečně někdo od koho se můžeme dozvídat pravdu a ne jen sladký oblbováky. Jinak Puffa si škrtáme!

6 Likes

*Toto Wolff likes this

ste si vsimli ze cervena kniha sa zmenila na zelenu🤣

Tak toto je dost velka rana pre ambicie Chromozom group ltd. :wink:

Skoda koli Nandovi, uz to asi nestihne.

Neeee neškrtej mě.
To byla srandaaa.

Jsem při tvém boku.

1 Like

Máš štěstí že to neberu tak vážně, vím že z Vás mluví strach z toho co příští rok může přijít :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Strach a peníze jsem nikdy neměl.
Takže jsem v klidu.

1 Like

Presne. Alonsov carovny srobovak, ktory potopil uz nie jeden team. Cim skor sa ho Aston zbavi, tym to bude pre nich lepsie

Máš teda strach si to i přiznat :smile:

image

2 Likes

“Máme tu veľa veľmi individuálne dobrých ľudí. Musíme sa len pokúsiť o to, aby spolupracovali možno v trochu lepšie organizovanej forme.”

v preklade, Stroll najal kopec drahych zamestnancov, co <> robia

To nič Astúrčan si ešte chvíľku počka a potom vyhrá ten tretí titul.