Newey nesleduje sociálne siete ani médiá, o všetkom ho „zhruba“ informuje jeho manželka | Magazín F1 - F1online.sk

Adrian Newey patrí od mája tohto roka k mediálne najsledovanejším osobnostiam sveta motoršportu. Po osemnástich rokoch sa rozhodol opustiť Red Bull a jeho ďalšie pôsobisko sa stalo zdrojom obrovských mediálnych špekulácií. On sám však hovorí, že by nedokázal povedať, s ktorým tímom je najnovšie spájaný.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167716/newey-nesleduje-socialne-siete-ani-media-o-vsetkom-ho-zhruba-informuje-jeho-manzelka

Myslím, že celou tuhle hru kde Adrian zakotví má ve své režii Adrianová žena a dělá si z nás všech šprťouchlata. Jenou zatáhne za nitku s Astonem, jindy třeba Mercedesem, nebo Williamsem a ohromně se baví jak ji všichni skáčou na špek. :upside_down_face:

2 Likes

Tak ty skáčeš i na Sainze do Mercedesu :stuck_out_tongue:

Však má Mergl Sainze hezky v záloze, kdyby se Kimimu v F1 nedařilo a potřeboval by trochu doučování.

Ty tvoje pohádky :grinning:

Otázka je, jak dlouho si Amandu nechá…

Já se možná dám dočasně na modlení, tak moc si přeju, aby šel do Astonu.

1 Like

Adrian si je vědom svých kvalit a určitě si vybere práci která ho bude bavit a kde bude nejvíce spokojený.
Jestli to bude Ferrari, nebo Aston nijak neovlivníme, pouze se můžeme dohadovat jak tenhle rébus dopadne. Mě by nepřekvapilo ani Audi. Do RB šel taky v době, kdy se tenhle tým teprve začal budovat.

Je jedno či číta alebo si dá prečítať o všetkom dobre vie a len trepe sprostosti že nič nesleduje. Také akože nevšímavé typy mám najradšej. Vie o všetkom čo sa kde šuchne nemá čítačku ale jeho žena mu robí to isté čo čítačka. Behá po padoku jak blázen z notesom a robí sa ešte aj nevedomí. …Anglán jeden :rofl:

1 Like

To mas len predsudky podla mna

Vela ludi naozaj okolite dianie neriesi a uziva si pritomnost v okoli svojich blizkych

Už podepsal s Aston Martin, sociální sítě už to nezmění :grin: