Newey nemá jasné plány: Som ako Forrest Gump. Som už trochu unavený | Magazín F1 - F1online.sk

Vypada to jako frustrace, ale nevim no.

Je to další ztracenej případ, není mu pomoci

Nema se z ceho radovat, to je pak tezky.

1 Like

1 Like

damn, david wildin :smiley:

Jo, no to si da na web rada kazda staj, bylo by to fajn.

1 Like

Tak hlavně to potvrdil šéf týmu :slightly_smiling_face:

Jo, ale tak oni tam jednaji kazdy s kazdym hned jak je prilezitost, ver ze Newey dostal nabidku od vsech, snad i od Andrettiho bych se nedivil :eyes:

Však jo, jen tady ti místní odborníci řeknou, že určitě nedochází z RBR skrz situaci okolo Hornera, a že pujde do důchodu :grinning:

Tak odchod Neweyho do duchodu by se jim libil, kdyz ne Red Bull tak nikdo, hmm.

Navic muj nazor je takovy, ze Ferrari bude silne uz pristi rok, i bez Neweyho, mozna by bylo fajn kdyby do toho duchodu sel, nebavi me zavody bez souboje o vitezstvi, nechci dalsi dominantni auto.

1 Like

IMG_6435

New series released :open_hands:

7 Likes

Budeš s ježkem vytahovat random věci a myslet si, že je to funny jo?

A co na mna reagujes? Daj pokoj. Venuj sa

1 Like

Nebuď podrážděný, reagoval si dnes ma mě první zase ty :slightly_smiling_face:

s hogrikom to je ako s alonsom, ked sa dari tak je zlatucky pritulny, ked sa nedari tak prska vsade okolo :smiley:

2 Likes

Hurá. Kdy to bude?

1 Like

Dobre, zas to porusim a budem na teba reagovat. Ty mas nejaky dokaz o tom, ze pravnici riesili zrusenie garden leave a nie predcasnu vypoved? Lebo vies, ono to na cloveka pride a chce vypadnut co najskor, tak na tom zacne pracovat, aby si to nahodou znova nerozmyslel.

Vy zmrdi so Situsom si tu honite nad tym, ze Newey uteka z RBR kvoli Hornerovi(=sirenie toxinov na fore, kedze je to vyplod bulvaru) a ked Newey povie, ze si chce oddychnut, tak stale s tym mate problem :smile:

Daj sa zastepit, lebo kastracia ti ocividne nepomohla.

4 Likes

Veď je to absolútne rovnaké jak s Horny gate :smiley:

Jak som vravel, aj keby zostúpy duch svätý z nebies a povie, že sa nič nestalo tak sa aj tak stalo.

Toto je same story, len sa vymenili osoby a obsadenie. Jak si povedal - je jedno čo Adrian povie. Sú to PR kecy, nebude to rozoberať bla bla ale novinári mali pravdu :smiley:

2 Likes