Ty bys taky nutil všechny do důchodu
Tak ono existuje víc možností.
Úplný důchod, důchod v F1 a pokračování v nějaké roli jinde, částečný úvazek v F1 jako konzultant, plný úvazek v F1 u jiného týmu.
A upřímně bych tohle nechtěl pushovat, protože bych ocenil pokračování Adriana a navíc reálně nevím co si Adrian myslí.
“Důchod” mu běží od jeho oznámení že padá z RedBullu, za rok hurá do práce
Takže na to nevsadíš, myslel jsem si to
Nucená pauza Ti nic neříká?
Nucená pauza a nucený důchod je rozdíl
Ja to vidim po Miami ze se Newey hodi na dlouhodobou nemocenskou az do konce.
Jaký? 15 15 15 15
tieto slova si treba zapamatat… Ohlasil odchod do dochodku. To je uplne ok, potial je vsetko v poriadku. Ak buduci rok alebo 25/26 nastupi do nejakeho ineho teamu, tak z neho bude najvacsi klamar na planete.
Kde ohlásil důchod? Já tam vidím trochu něco jiného
Všichni víme jak to je
Svetci nie. Len vy dvaja
Kazdy vidi to co chce a co se mu hodi, na faktech nezalezi.
Já bych ocenil ten Aston, to by pak naše sázka "do 3 let titul " nabrala teprve grády
Jinak pokud přestoupí do Ferrari, tak se sázka anuluje, říkám ti to takhle dopředu…tam jsou totiž tituly už téměř jistý
Vždyť tu sázku jsi tam ani nepřijal ne? Nerad bych ti křivdil ale nějak jsem tam tvůj souhlas uzavření sázky nakonec neregistroval. Nebo teda jo?
No ono je tam ta komplikace toho Ferrari, takže jsem to asi nenapsal. Každopádně všechny kromě Ferrari beru.
Vždyť je to nejpravděpodobnější. Tvůj přístup je příliš opatrný. Kdyby si nakonec vybral Williams tak to by jsi byl hrdina viď
Však proto ti říkám, že to je problém. Proti Ferrari sázet nebudu
Vždyť jde stejně do důchodu, jsi psal, tak se nemusíš bát