Ale země je plochá a stvořil ji Fernando Alonso, první a zatím jediná inkarnace Boha v této části vesmíru. Bacha, abys neskončil před inkvizicí, že to nevíš…
Stred vesmiru je v tom jeho asturskom muzeu
@Situs vidíš, nemá nic relevantního, tak se tupě snaží shazovat. Možná by měl jít vojovat za Hamás do Gazy.
… a už začal plácat uplně, to je jeho styl obrany, chudák
No chudák je to určitě
Tak tak, Evangelium podle Svatého Alonsa. A Vettel byl první Antikrist a Verstappen je druhý.
Jen se Strollem má teologie problémy: syn Spasitele nebo trn v oku členů Fernandova řádu?
Stroll je jablko svaru
Dneska P8 a skoro ho za to ukamenovali.
A to je teprv sobota
To už Bretnixovi praskla cévka, že volá bohy?
Konkurence dostala Maxe pod tlak, dělal chyby celou Q, výjezdy z tratí, chyby.
Ale po jedný nevydařený kvali to je docela brzo.
Bude hůř.
Zítra potopa.
Nezvládá to, asi křeč, že nemohl napsat so Max again. Zítra bude radši koukat ze záznamu
Nevím co na to říci, slova již jsou k tomu asi zbytečná.
Mír s jeho duší.
Nevšiml jsem si, že by tu někdo kamenoval Strolla…
Ako nemusite sa zas hadat k tejto teme, tak ako pod vacsinou clankov
Ja napriklad nehovorim o toxickej atmosfere v RB atd., ale nepride mi nic hrozne na tom, ak niekto ma nazor, ze sucasna atmosfera v RB mozno prispela k odchodu Neweyho…
Je na to dokaz? Asi nie… Rovnako ale neviem o dokaze, ze Adrian uz chcel odist, ale pre prachy zostal… Ci sa tak niekde vyjadril?
To, ze predlzil a nakoniec odchadza skor, uplne prirodzene vyvolava otazky, o to viac ze sa to deje popri mocenskom boji, navyse sa hovori aj o odchode inych a hlavne, tvrde slova na Hornera ma aj Jos, Marko hovori o primeri (to asi nie je tam, kde nie je vojna/problem) a tych snad nikto nebude oznacovat za RB haterov
A kedze Newey je znamy tym, ze nerad riesi politiku, vobec nie je odveci spekulovat, co vsetko je za jeho predcasnym odchodom, no urazat sa preto, ci byt presvedceny o ktorejkolvek teorii, je nespravne. Pravdu vie len malo ludi a ti nie su na tomto fore
ak ho rb uvolnil o rok a pol skor ako hovorila zmluva a este mu dali aj odstupne tak to sa voci nemu zachovali viac ako velkoryso
bez ohladu na to kolko pre rb urobil ak ziadal o predcasne ukoncenie platnej zmluvy s tym, ze ide ku konkurencii tak ja osobne by som o nejakom odstupnom ani neuvazoval.
ak by sa rozhodol skoncit a ist na dochodok, minimalne mimo f1 tak by to odstupne bolo na mieste, ale nie ak nedodrzi zmluvu
Byla by psina, kdyby se Adrian přesunul do Toto Rosso.
Furt to vypada na Ferrari.
V čom konkrétne je teda a aj bol toxický?