Newey musí čakať do septembra. Pre dohodu s Red Bullom nesmie nič prezradiť skôr | Magazín F1 - F1online.sk

O Adrianovi Neweym sa intenzívne špekuluje a ešte dlho sa bude. Pripravte sa, že geniálny konštruktér bude jedným z ťahúňov augustovej uhorkovej sezóny, keďže meno svojho budúceho zamestnávateľa nesmie prezradiť skôr ako v septembri. Podľa britských médií to súvisí s jeho dohodou s Red Bullom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/162166/newey-musi-cakat-do-septembra-pre-dohodu-s-red-bullom-nesmie-nic-prezradit-skor

Tento génius by si zasloužil volnější metr. Takové lehce nedůstojné.

1 Like

Feel good photo… :slightly_smiling_face: Adrian vypadá spokojeně, šťastně a uvolněně. :slightly_smiling_face: Přejme mu to.

Myslím, že Prozradit může. Na tohle se práva RB asi nevztahují.

ved to tam pise, ze kvoli odstupnemu nemoze :smiley:

Podle mě je tam dženlmenská dohoda a Adrian je džentlmen. :slightly_smiling_face: Takže to neprozradí (a podle mě to v této chvíli ještě ani neví). Navíc tam bude nějaká finanční bonifikace spojená s mlčenlivostí a dodržením dalších podmínek, o kterou by se Adrian zbytečně připravil. Jinak šestiměsíční “nucená dovolená” je ze strany Red Bullu velkorysá - vzhledem k tomu, jaký formát v oboru Adrian představuje. Adriana to určitě moc neomezuje, on bude především akvizice pro pravidla od roku 2026 a bude mít na to celý příští rok.

2 Likes

Ešte aby spokojný nebol keď odišiel z toho toxického prostredia.

3 Likes

Tak sis rýpnul. Je ti líp?

5 Likes

Takze Newey povie, ze nie je rozhodnuty, ale nejaky nemenovany zdroj povie, ze len nesmie prezradit kam ide. Kvoli RBR samozrejme. Aj keby to bola pravda, u Neweyho zvitazili peniaze(odstupne), mohol ich odmietnut a povedat kam teda ide. Podla mna caka, ako to bude vyzerat v neskorsej faze sezony a potom sa rozhodne

1 Like

Jojo, vypadá spokojeně co z toho RedBullu vypadl :grinning: Teď kdyby si ještě zvolil Aston, to by bylo něco :green_heart:

2 Likes

Tak sis taky rýpnul. Je ti líp?

1 Like

Mám z něho radost :grinning:

2 Likes

Newey musí čekat… Hlavně my musíme čekat, on už to asi ví :smile: !

Myslím, že to správně píše @Bretnix.
Gentlemanská dohoda by měla mít větší glanc, než papírová.

spolu s @raptor22 no, to co je v clanku nemusi byt nic, pozname kacicky, hlavne v F1 :smiley:

Tak to je, lidi toho nadřystaj.
Nejpravděpodobnější možná bude to, že Adrian už rozhodnutý je, ale ještě nepodepsal. Nebo sám nechce nic prozradit, aby ho všichni neotravovali.

Já myslím, že to ještě neví (pokud se čerstvě neupsal Astonu, ale i tam běží jakási “lhůta” do konce týdne), ale užívá si kromě jiného i to, jak zájemci šponují svou nabídku. Být to čistě na mě, poslal bych ho do Ferrari, ale tady ze mě mluví slabost pro severní Itálii. (Večer si budu muset pustit Call Me by Your Name - mimochodem nádherná, starosvětská kinematografie, pokud někdo ještě neviděl, lidi, máte tip.)

Taky mohl odejít z RB kvůli konkrétnímu jinému angažmá, to není vůbec vyloučené. Odpovídalo by to vzhledem k jednání o odpuštění “zahradničení”, pokud by si chtěl odpočinout, tak by mu to mohlo být jedno. Ale stejně se nedozvíme všechno :woman_shrugging:.

Co by tam chudak delal. Budou radi, kdyz je letos jeste nepojede alpine.

1 Like

Adrian je gentleman, tak je logické, že v RBR nemohl pokračovat

2 Likes