Newey má z „tretej evolúcie“ Red Bullu obavy: Máme limitované zdroje | Magazín F1 - F1online.sk

ted úplně čekám, jak přijde ten argument, že ale jiné týmy nemají stejného majitele :ghost:

4 Likes

Newey slibil ze z Red Bullu neodejde, takze…jak to uz v F1 byva, ocekavam pravy opak.

Při nejmenším bych řekl, že je to velmi otevřené. Před měsícem bych řekl že je tam méně než procento :open_mouth:

1 Like

Hamilton spustil neblahu a nevidanu spiralu

No Horner, nebo Jos, nebo prostě někdo z RedBullu taky :smile:

2 Likes

Nechame se prekvapit, taky je mozny ze se v Red Bullu loni trochu nudil, nejen my :ox:

Stále mi nejde do hlavy co se tam mohlo stát, když ten tým do teď šlapal, jak hodinky. Co víc, to mediální ticho od RB neukazuje na zastavani se Hornera a to mi přijde nejvíc zvláštní

1 Like

Není tam ona hlava nahoře, Dietrichova. Teď se tam kujou pikle o to kdo tam rozhoduje, Horner se někomu stal nepohodlným, někomu asi nešel na ruku :man_shrugging: A někomu asi nahrál nějakou “neprofesionalitou”.

Ale to se mi nezdá, že by to dali do roviny, že vy vzali nestranneho právníka…

Akože neblahú. Ty sa nebavíš?

Bavim sa nadmieru :grin:

1 Like

Niekto by povedal, že chceme vidieť (F1) svet zhorieť. Oheň je dobrý (Prometeus, pár tisícročí dozadu).

2024 čakáme na:

• spravodlivo nahnevaný Sainz
  • nespravodlivo nahnevaný Leclerc
  • rozklad RB po vôli Browna
  • vzostup CashApp proti vôli Browna
  • rozpad FIA, nahradenie lyžiarskou federáciou
  • oneskorenie Concordu (lyžiari také neriešia)
  • Stroll si zlomí opäť zápästie, aby bol rýchlejší
  • nárast prípadov rasizmu v Taliansku
  • Bottas opäť ukáže zadok a získa tak miesto v Audi

Zabudol som na niečo?

2 Likes

Ecclestone je s5 v cele :grin:

1 Like

Briatore sa vracia do F1 na čele RB a VISACashApp, oboje premenuje na Benetton 1 a Benetton X.

1 Like

On nikdy neodešel :face_in_clouds:

:tada: Nico Hülkenberg dnes pro různá média potvrdil, že prodloužil smlouvu s Haasem do roku 2025.

Proč by to dělal?! :eyes:

No prosím, nešiř bludy :stuck_out_tongue_closed_eyes:
image

2 Likes

Haha…
Novináři to v poslední době hezky rozjeli. :slight_smile:
Ti už se nebojí ničeho. :slight_smile:

Prej novináři, sám si to tu schválně vypustil :face_with_hand_over_mouth: