ted úplně čekám, jak přijde ten argument, že ale jiné týmy nemají stejného majitele
Newey slibil ze z Red Bullu neodejde, takze…jak to uz v F1 byva, ocekavam pravy opak.
Při nejmenším bych řekl, že je to velmi otevřené. Před měsícem bych řekl že je tam méně než procento
Hamilton spustil neblahu a nevidanu spiralu
No Horner, nebo Jos, nebo prostě někdo z RedBullu taky
Nechame se prekvapit, taky je mozny ze se v Red Bullu loni trochu nudil, nejen my
Stále mi nejde do hlavy co se tam mohlo stát, když ten tým do teď šlapal, jak hodinky. Co víc, to mediální ticho od RB neukazuje na zastavani se Hornera a to mi přijde nejvíc zvláštní
Není tam ona hlava nahoře, Dietrichova. Teď se tam kujou pikle o to kdo tam rozhoduje, Horner se někomu stal nepohodlným, někomu asi nešel na ruku A někomu asi nahrál nějakou “neprofesionalitou”.
Ale to se mi nezdá, že by to dali do roviny, že vy vzali nestranneho právníka…
Akože neblahú. Ty sa nebavíš?
Bavim sa nadmieru
Niekto by povedal, že chceme vidieť (F1) svet zhorieť. Oheň je dobrý (Prometeus, pár tisícročí dozadu).
2024 čakáme na:
- spravodlivo nahnevaný Sainz
- nespravodlivo nahnevaný Leclerc
- rozklad RB po vôli Browna
- vzostup CashApp proti vôli Browna
- rozpad FIA, nahradenie lyžiarskou federáciou
- oneskorenie Concordu (lyžiari také neriešia)
- Stroll si zlomí opäť zápästie, aby bol rýchlejší
- nárast prípadov rasizmu v Taliansku
- Bottas opäť ukáže zadok a získa tak miesto v Audi
Zabudol som na niečo?
Ecclestone je s5 v cele
Briatore sa vracia do F1 na čele RB a VISACashApp, oboje premenuje na Benetton 1 a Benetton X.
On nikdy neodešel
Nico Hülkenberg dnes pro různá média potvrdil, že prodloužil smlouvu s Haasem do roku 2025.
Proč by to dělal?!
No prosím, nešiř bludy
Haha…
Novináři to v poslední době hezky rozjeli.
Ti už se nebojí ničeho.
Prej novináři, sám si to tu schválně vypustil