Newey má z „tretej evolúcie“ Red Bullu obavy: Máme limitované zdroje | Magazín F1 - F1online.sk

To jo, ale medzi zdobenými pohrebnými vozmi. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tehdy taková byla doba.
Z jedné strany osudově krutá, ale z druhé nepřekonatelně fascinující.

Nemyslel som to z hľadiska bezpečnosti, ale že mi to skôr evokuje pohrebný (kráľovský) zdobený kočár. :slightly_smiling_face:

Jó to bývaly časy, kdy ještě bývala krása honosná.
Současné vozy vypadají dost podobně, jen místo laku to vypadá jakoby používali popel z urny.

Ani Gulf sa nechyta na Ferrari Vegas z pohladu krasy (nie tematiky, lebo to s Vegas nemalo nic. Tematiku vyhral RB). :slight_smile:

Neviem!
Ale je stale je fakt ze redbull je jediny tim ktory ma roste 2 timy, zdielaju veterny tunel, suciastky, motor aj know how. Viem si lahko predstavit ze ked chces otestovat nejake plosne pouzitelne riesenie, konfiguraciu motora atd, porovnat si data z jazd, proste nieco aj schovas do developmetu “Visa Cash App” timu.
Ci mas pocit ze rebull sa s druhym timom snazi vyhravat zavody? Takisto ako juniorsky program tiez moc svoj ucel neplni, ak si nemyslime ze Tsunodu aspiruju na sedacku v redbulle… :smiley:

Nenapada ma iny sport kde jeden majitel vlastni dva konkurecne timy v jednej lige. Akurat tak v pustnej futbalovej lige v saudskej arabii. A ma to dobry dovod. To ze RB vlastni dve miestenky z 10 timov nas akurat obera o moznost dalsieho timu, ktory sa bude snazit aj nieco dokazat, takisto je nefer co sa tyka samotnych zavodov, kedze AT vzdy pustalo RB pred seba a teda pre RB neexistuje od jedneho timu ziadne zdrzanie :slight_smile:

Ukoncim svoju teoriu citatom doktora Marka:

“As Helmut [Marko, Red Bull motorsport advisor] has said, they are going to do absolutely everything they can to benefit from having two teams.

A fia podla teba nad tym len mavla rukou jo

Fia v prvom rade nemala nikdy dovolit aby jeden majitel vlastnil 2 z 10 timov, takze uz tam mavli rukou :slight_smile:
Ostatne sa da robit aj v ramci pravidiel, ked sa v nich vies dobre pohybovat.

Presne tak… Absolutely they can… :wink:

Sede zony tu boli od nepamati, ako ja chapem na co narazas ale keby robili neco nelegalne tak im fia klepne po prstoch

Podla mna.

nechcem tu sirit konspiracne teorie, predsajlen znepokojenie vyjadril aj taky Ross Brawn. Iba som chcel povedat, ze ako jediny maju 2 timy a myslim ze aj ty aj ja by sme v takej situacii dokazali najst sposob ako tie zdroje rozumne rozlozit a vyuzit :slight_smile:

U Brawna sa aj Ecclestone vyjadril ze vyvijali naplno len jedno auto vtedy tu jednu sezonu takze proste stopercentnu pravdu sa nedozvieme

Ja by som to s tym Bckom rb tak horke nevidel

proste pojazdna rakva. aj vyzorom aj doslova…

1 Like

@Ferda

1 Like

To je královský kočár.
Pohřební kočáry se dělají se stříbrem.

Nepojmenované

Jedine, že by sa rozbili so zlatom.

Nová móda. Koukni na ty kola. Šlechticům by se nelíbilo, kdyby se ve zlatých kočárech vozily mrtvoly. I když kdo ví, lidé mají různé úchylky. :wink:

Tie kolesá sú na tom najviac. Vôbec neladia so zvyškom. :slightly_smiling_face:

1 Like

To víš, určitě ten kočár navrhoval nějaký ajťák. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Iné tímy nezdieľajú veterný tunel, súčiastky aj motor od továrenských tímov?

3 Likes