Newey dúfa v návrat na body. Potom sa uvidí, čo si ešte bude môcť dovoliť | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso a Lance Stroll sa v Maďarsku konečne dočkajú prvých výsledkov vývojového programu Aston Martinu. Adrian Newey verí, že letné obdobie povedie k návratu britskej stajne na bodované priečky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/239089/newey-dufa-v-navrat-na-body-potom-sa-uvidi-co-si-este-bude-moct-dovolit

sipim kulehu. drahe vylepsenia, na ktore si ostatni minuli rozpocty, si v astone od nich skopiruju len za vyrobne naklady. jesen budu na bodoch stopro a od 27 v hre

1 lajk

Prý mají mít velký upgrade. 2s+
No na Q2 to bude těsné.

To je imho optimistické, bó ostatní budou taky vylepšovat. Ale uvidíme…

…v první vlně dostat se do Q2 by byl celkem velký zázrak, no věříme, fandíme.

1 lajk

Pato O’Ward:

„Jízda ve Formuli 1 mě už nebaví, a proto jsem zdvořile požádal o UKONČENÍ všech mých smluv ve Formuli 1.“

…čeho jsem se to s mou milovanou F1 dočkal.

1 lajk

Pato OWard končí v F1.
Kam jsme se to dopracovali, že?

Na tu jeho kvalifikační rychlost, a zejména na jeho predbihaci manévry budu dlouho vzpomínat.

1 lajk

Když jsem viděl jak Stroll musel točit volantem jak ve staré Škodovce, i malé úpravy budou velkým pokrokem.

… to jo, končit v F1 protože v ní jízda už nebaví, to je vizitka.

1 lajk

To je velká ztráta, nevím, jestli se z toho F1 někdy vzpamatuje. Doteď jsem byla optimista, ale tohle mě zasáhlo :smile: .

K článku - vůbec si netroufám spekulovat. Uvidíme.

1 lajk

Ale dělá to dobře. Na F1 nemá a ani by ho nikdo nechtěl, tak to zahraje na to, že to stojí za prd.

1 lajk

Taky už začínám být skeptický k budoucnosti F1, napřed to přestalo bavit Alonsa a teď už dokonce i O’Warda… Oba názory beru jako podobně relevantní, takže je na čase najít si jinou zábavu, páč je s F1 nepochybně amen.

2 lajkov

A Ty to snad ještě sleduješ? To ovšem znamená, že nejsi pravý fanoušek, protože ti už to letos nesledují :smile: .

2 lajkov

Mě trochu aktivoval motor Redbullu a nová pravidla, takže vlastně jdu dost zásadně proti trendu těch největších a nejuznávanějších odborníků… Nevím proč, ale táhne se to se mnou celý život, snad to jednou zlomím a půjdu s davem.

1 lajk

No, je to velký úkol, ale pracuj na sobě. To dáš :smile: .

1 lajk

1 lajk