Zachytil som presne tuto informaciu jj, Horner alebo nic v tomto pripade
@FW-26 Odporucam nebrat to tak vazne, ale zase sme na internete, a toto forum uz videlo vsetko
Ale ste rovnaki - jedni druhych obvinujete a ukazujete prstom a meriate si pomyselne falusy, ze koho oblubeny pilot je v xy lepsi/ horsi
Sak sa pozrite jak to vyzera ocami nezainteresovaneho diskutera (presne tak, ako v skolke)
Pekny den
Byl bys raději z tvého osobního pocitu, kdyby došel Horner místo Vasseura do Ferrari?
Jedna lastovicka leto nerobi
Horny by se do Ferrari hodil.
Ten by to tam dokázal postavit.
7/10 joke ale vyfukol som nozdrami vzduch
Neviem ako je BILD relevantný, ale ani najväčší twitter insidery o tom nevedeli, dokedy to Eisele nedropol.
Já byl na dentální hygieně.
Když mi tam dala tu fialovou srajdu, aby viděla jak si čistím zuby, tak byl joke 10/10.
S Leclerkem a Piastrim zatim zadnou bouracku nemeli. Neni to tim, ze k dobrymu zavodeni jsou potreba dva piloti? Norris je prase neskutecny viz. Rakousko, kde posilal nekolik kol nesmyslny divebomby a doj3bal zavod dvema pilotum.
Doufam, ze Newey napise druhy dil, jak postavit monost a budou tam i nejaky pikosky jak z rb tak astonu.
Len sa mu zdalo, ze Sonny Hayes je prilis mlady… Mohol to kludne hrat aj Cint Eastwood.
Když Pitta trochu nažehlí a trochu makeupu, tak i v 62 vypadá v klidu na 40-45.
On je dobře živený.