Newey: Ak chceme prilákať Verstappena, v prvom rade potrebujeme rýchle auto | Magazín F1 - F1online.sk

Zachytil som presne tuto informaciu jj, Horner alebo nic v tomto pripade

@FW-26 Odporucam nebrat to tak vazne, ale zase sme na internete, a toto forum uz videlo vsetko

Ale ste rovnaki - jedni druhych obvinujete a ukazujete prstom a meriate si pomyselne falusy, ze koho oblubeny pilot je v xy lepsi/ horsi

Sak sa pozrite jak to vyzera ocami nezainteresovaneho diskutera (presne tak, ako v skolke)

Pekny den :hedgehog:

3 Likes

Byl bys raději z tvého osobního pocitu, kdyby došel Horner místo Vasseura do Ferrari?

Jedna lastovicka leto nerobi :smile:

Horny by se do Ferrari hodil.
Ten by to tam dokázal postavit.

1 Like

7/10 joke ale vyfukol som nozdrami vzduch

1 Like

Neviem ako je BILD relevantný, ale ani najväčší twitter insidery o tom nevedeli, dokedy to Eisele nedropol.

1 Like

Já byl na dentální hygieně.
Když mi tam dala tu fialovou srajdu, aby viděla jak si čistím zuby, tak byl joke 10/10.

2 Likes

S Leclerkem a Piastrim zatim zadnou bouracku nemeli. Neni to tim, ze k dobrymu zavodeni jsou potreba dva piloti? Norris je prase neskutecny viz. Rakousko, kde posilal nekolik kol nesmyslny divebomby a doj3bal zavod dvema pilotum.

https://www.youtube.com/shorts/IfYTI2nzSUg

Doufam, ze Newey napise druhy dil, jak postavit monost a budou tam i nejaky pikosky jak z rb tak astonu.

1 Like

Len sa mu zdalo, ze Sonny Hayes je prilis mlady… Mohol to kludne hrat aj Cint Eastwood.

Když Pitta trochu nažehlí a trochu makeupu, tak i v 62 vypadá v klidu na 40-45.
On je dobře živený.