Newey: Ak chceme prilákať Verstappena, v prvom rade potrebujeme rýchle auto | Magazín F1 - F1online.sk

Špekulácie o odchode Maxa Verstappena zatiaľ utíchli, no môžu sa vrátiť v závislosti od toho, ako sa v roku 2026 bude dariť Red Bullu s jeho vlastnou pohonnou jednotkou. Veľmi často sa skloňuje Aston Martin ako potenciálne útočisko holandského šampióna. Adrian Newey si však nerobí žiadne ilúzie a svoj tím upozorňuje, že v prvom rade potrebuje postaviť rýchly monopost, až potom sa môže uchádzať o Verstappenove služby.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201621/newey-ak-chceme-prilakat-verstappena-v-prvom-rade-potrebujeme-rychle-auto

… věříme, máme v Tebe velká očekávání, velká :slightly_smiling_face:

1 Like

aby sme mohli prilákať verstappena :sunglasses: jasnejsie je uz len slnko

6 Likes

Je to tak, i Newey ví, že Max bez nejrychlejšího monopostu nezvládne vyhrávat

3 Likes

kde sa pise o najrychlejsom monoposte? co tu kopes ako male decko zase? preto sa tak tesis az newey postavi najrychlejsie auto pre alonsa hej ? :smiley: ty si teda PRO :smiley:

Kde kopu? Však se jen obracím na vyjádření Neweyho. Já se těším na spolupráci Alonsa a Neweyho, doufám, že se dostaví úspěch

1 Like

presne tu kopes, co si slepý? newey o ziadnom NAJRYCHLEJSOM aute nehovoril. tak si to laskavo nechaj … a dalsia vec, este nieje nic iste, co sa tyka rychleho auta a co sa tyka aj jazdeckej dvojice vsakze? ci ty uz mas overene info? :slight_smile:

2 Likes

Máme ověřené info :sunglasses:

1 Like

Zase, co je na tom za kopání? Ty si v sobotu přišel pod článek o Alonsovi a napsal si tu : čistá ovulace :grinning: . - tohle je třeba kopání.
Jinak já se spolehám na to, co říkal Cowell, tedy, že Alo i Stroll pojedou 26.

1 Like

zaplat pan boh :smiley: tak teda Alo pokracuje v AM hej?

a ty vies ak osom to myslel vobec ? :smiley: ci len strielas zase ako vzdy ? :smiley:

To je jistý, ověřený z více stran, nechápu že tě to minulo :man_shrugging:

1 Like

Vzhledem k tomu, jak si mě tu označoval pár týdnů zpět, tak jo. Ale to je zbytečná diskuze. Jos o víkendu řekl, že pokud RBR bude v Barceloně rychlý, tak tam Max zůstane

ved ja so mo tom cital, ale vies aka je F1, ze zmluva je len papier, nebolo by to prvy ani posledny krat predsa…

no tak vies velk H…

ktoreho Josa myslis ? :smiley:

… to pak platí pro každého a jistý není nikdo nikde. Já náhlé přestupy přerušením smlouvy beru jako výjimku, nikoliv standart. Neděje se to příliš často.

presne tak …

ved presne na toto narazam…

No Alonso má platnou smlouvu a pokračuje v AM i příští rok, tak je to bráno a tak to beru. Větší jistota v tuto chvíli nejde. Chceš se vsadit o opaku? Myslíš že platný kontrakt opravdu nic neznamená?

Josa, otce Maxe. Řekl to teď během víkendu, taky říkal, že pokud ho uspokojí rychlost RBR, tak tam zůstane dlouhodobě

ja sa nechcem vsadit ale tak isto to neberem ako 100% :slight_smile: