No, kluka nevyhodi, jedine ze by chtel sam odejit, to uz je ale po tech letech dost divna predstava, nebo ze by skoncil, ale zrovna ted? Vzdyt mozna zacina jeho uspesnejsi cast kariery, jaky hlupak by musel byt…
V simulátoru?
![]()
V simulátoru to nikoho nezajímá 
Hezky to přečetl. Je dobrej. 
myslím že mladého strolla vychvaloval a s lojzom sú nad mieru spokojný, ak ale alojz pôjde sám preč ak by trafil 3 titul alebo veľké sklamanie, tak na výber je veľa mladých talentovaných a lacnejších jazdcov ktorý budú ochotne robiť strollovy kým tam vydrží ešte v 2027 dvojku. V 28 to už môže byť všelijaké je to hlavne na F1 ďaleká budúcnosť
A bude to stačit? 
Nebo to koupí Aramco, a Stroll se bude poroučet. Teoreticky se sedačka na 27 nebude u Astonu měnit žádná, no klidně se může stát že i obě.
Já bych ho bral ještě jako závodního inženýra pro Alonsa 
Nezáviď Puffe… 
Jedna ruka v kapse, oči nespustily papír. Jako good.
Ale tak on má 4mld $ net worth, já asi 4kč… takže kdo jsem viď, abych to soudil. 
Tak máme majitele, co umí číst i psát, no a co? 
Starej Stroll projevuje při těchto veřejných vystoupeních též nemalou míru nervozity.

Já myslím, že vítězství je neodvratné. 
Takto o dva mesiace budeme čítať senzačné správy o tom, že Horny vstupuje majetkovo do stajne AM. Pri tejto príležitosti si odblokujem Hogra a budem sa kochať jeho stupídnymi komentármi. Mark my words 
V Egyptě zase máme tisíce pikolíku, kteří umí mluvit z hlavy mnoha jazyky, ale zase neumí číst.
Štěstím ukapával?
Jestli se s Adrianem skutečně udobřili, dokáži si to představit, to by bylo docela i reálné.
A co by tam Horny dělal? Jako mu Newey zahřeje židličku?