Neurazím sa, že ma neukázali celé preteky, usmieva sa Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc opäť ukázal, že v padoku Formuly 1 je niekedy nedoceneným mužom. Monacký pretekár je známy tým, že väčšinu zo svojich ôsmich víťazstiev si musel vydrieť a najvyšší stupienok mu veľakrát tesne unikol. Málokedy sa mu pošťastilo, že sa mu najprv na štarte rozostúpili súperi a potom mu rýchlosť jeho monopostu umožnila zmiznúť v diaľke.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/175570/neurazim-sa-ze-ma-neukazali-cele-preteky-usmieva-sa-leclerc

Charles bol včera parádny, keby takéto výkony podával on ak Ferrari stále tak by mohli bojovať o titul

1 Like

Obaja piloti Ferrka boli vcera skveli a mnoho fanusikom to spravilo radost. Aspon v mojom okoli som to pocul a videl.:grinning:

3 Likes

sice nechapem, preco by sa pilot stavial na auto ale fajna fotka :smiley:

1 Like

Emil byl v záběrech furt, ale vedoucího jezdce si kamera nevšímá. Opravdu je to poněkud divné.
Chápal bych, že si kamera vedoucího jezdce nevšímá, protože jezdec už diváky nudí, když vyhrává závod co závod, ale Leclerc i Ferrari je ve vedení závodu docela vyjímka, takže pozornost kamer si zasloužili.

1 Like

Ehm čo sa dialo potom?

1 Like

Pššštimage

1 Like