Tak Bretnix a pohádky o tom, jak ubližovali Sebastianovi ve Ferrari jsou legendární. Však ho nezapomene zmínit ani ted v každý jeho zprávě. xdd
Ono jak že to bylo? Vettel je naše jednička a Leclerc se bude učit?!
Ano. Tím, že ho Binotto určil týmovou jedničkou ještě před sezonou mu ublížil vůbec nejvíc…zmetek.
Ono popravdě když 4tý závod stále na Leclerca příkazy když byl rychlejší od Vettela už prostě vypadalo blbě Bylo to neudržitelný.
Vettel tu příležitost od Binotta neuchopil správně a logicky mu potom přišel telefonát, že už s ním nepočítají a radši vzali Sainze.
Když údajně “každý ví, že dvojka nedostává stejný materiál”, dokonce se to snad ví “roky”, nedává žádný smysl, že o ty nespravedlivě vyhozené kvalitní dvojky není žádný velký zájem. Asi se to buď tolik neví, nebo se to nebere nijak vážně.
Už jsi četla jak Emil vychvaluje Arvida?
Zdá se, že už teď je tutovka, že ho příští rok uvidíme v F1.
Ale aby jsme neutekli od článku. Vystřídá Yúkiho, nebo Lawsona?
No, však se podívej, o Ricciho zájem určitě byl, Perez se hned příští rok vrátí, Gasly je v Alpine, Albon Williams. Jako není to tak že by byli ti dvojky tak špatný, to by je opravdu nikdo nebral z jiných týmů. Naopak, ti kluci dokázali jak moc je RedBull tým jednoho jezdce. No a konkrétně s těma vylepšeníma, to už opravdu není tajemství, jak Cunoda letos ne a ne dostat co má Max. S tou podlahou co konečně dostal, a stále nějakou starší verzi, to už bylo podle mě směšný, ale jak sám řekl, hned poznal rozdíl a alespoň to
Vidíš, nečetla. Dobře, že jsi mě na to upozornil, mám hodně napilno, tak si aspoň trochu zlepším náladu a nebudu tak nabroušená . Pokud se posune do F1, tak vystřídá toho z dvojice, komu se po prázdninách povede hůř. Júki se nabízí, pořád si myslím, že na něm RB nemá žádná velký zájem, ale musejí mít někoho za něj. Taky se myslím Arvid bude muset zase zlepšit, poslední závody to žádná hitparáda není a může se klidně stát, že ho radši nechají v F2 ještě rok. Nechám se překvapit
.
Koukni na F1 Planet a hned pookřeješ.
Ricciardo odešel sám, to je jiná situace. Ke Gaslymu se RB zachoval hodně solidně, nechal ho posbírat ve dvojce a pak mu umožnil odejít, když si vyjednal přestup. Další dva rok pauzírovali, než se jim podařilo vrátit, tomu neříkám velký zájem. Nenapsala jsem, že jsou to špatní jezdci, ale že to podle nevelkého zájmu nevypadá na obecné přesvědčení, že by jim v úspěchu někdo v RB bránil, ať už výrazně materiálem nebo jinak. Ale hádat se kvůli tomu určitě nebudu.
Ale nie je najhorsi. Teda mozno ano, ale rozdiely v kategorii Gasly, Albon, Ricciardo, Perez, Lawson Cunoda su minimalne. Dnes je rozdiel v tom, ze RBR uz nevie ponuknut top pretekarsky material. Stred pola je nabity a niekedy aj mensia strata ako 6 desatin posle druheho pilota za brany Q1.
To jsem rád že nebudeš, já naopak doufám že Mekies nebo jak se píše z toho udělá opět normální tým dvou jezdců kde maj rovnější přístup. Jednička má výhodu, třeba v tom upgrade, ok, ale to je právě třeba na jeden závod, ne to co z toho udělal RedBull. Ty články co se o tom vynořují by tě měly děsit, takhle to nemá být. Ale každý jak je libo, no srovnávat to pak, smutný.
řekl mu aby nebyl dalším Verstappenem. To je hluboké.
Myslím, že Arvid je chytřejší už teď.
@Bretnix se zase rozložil, tak tu píše slohovky doslova o ničem, nechápu na čem tě měl argumentačně zničit? Na te tezi, kterou si vymyslel a neopírá se o realitu?
No rozhodně bych mu za současné situace neradil aby šel vedle Verstappena, kdyby ho chtěli na příští rok místo Yukiho. Ale tak jestli je chytrý, tak to ví…
prostě to napsal.
Jenže Gasly, Albon nebo Peréz nejsou špatní ani podprumerní piloti, no politika Red Bullu vše postavit na Maxe je do toho obrazu postavila a k čemu vedla tahle politika? Ne jen problém s druhou sedačkou, ale taky k tomu, že už ani Max nemá relevantní informace k tomu, aby věděli, jak změnit setup nebo směřovat vývoj. Takhle silně Red Bull jel na Vettela a viděli jsme, že tam pomohl Ricci, aby to neupadlo úplně, ale co pomůže tady? Vždyť jejich politika očividně způsobuje problémy na vícero polích
Vtipný je, jak hned fans Maxe očekávají, že každý jiný tým se z Maxe posere a udělají stejnou chybu s vývojem a směřováním vše na Maxe. Ale to jsou fanoušci úspěchu, tohle je prostě zaslepenost co ujazuje i na neznalosti F1, viz McL a jejich politika s jezdci