Neprekvapuje ma, že Hornera vyhodili, vyhlásil Herbert | Magazín F1 - F1online.sk

Bývalí piloti aj komentátori sa zhodujú v tom, že odchod Christiana Hornera poriadne zabolí červených býkov. Johnny Herbert napriek tomu považuje rozhodnutie Red Bullu za správne. Podľa bývalého pretekára, komentátora a pretekového komisára musela skrátka padnúť Hornerova hlava po veľkej kauze, odchode kľúčových ľudí a neuspokojivej výkonnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/207934/neprekvapuje-ma-ze-hornera-vyhodili-vyhlasil-herbert

Mňa to teda celkom prekvapilo :slight_smile: a nemyslím, že v tom je otázka Vestappenovho zotrvania v RB. Žiadne záruky najrýchlejšieho auta mu tam nedá nikto, skor naopak.

VER by si mel zvykat na rychlosti ve stredu pole, vyvazeni se na Q pole mu taky nedela dobre, pak zustava v zavode sokovanej ze nestiha, konci roztocenej mimo trate :pig_nose:

Měli jen rok zpoždění :man_shrugging:

1 Like

Odejit měl být v čas pokud ho nechtěli nebo po sezóně. Tohle je snad nejhorší čas more.

no , vyzerá to tak že Christian kúpi Alpne. Bude to tu mazec ak pokorí RB, čo mu prajem.

1 Like

Tuhle jsem se kouknul z okna a povidam “hele bude prset” a ono opravdu do hodiny zacalo prset. O par tydnu pozdeji zase kouknu z okna a povidam " hele bude prset" a co myslite. Ano mate pravdu, ani kapka. Zato krasnej den a paradni vylet.

Tak asi tak Herberte.

3 Likes

Master plán, jak RedBull uvízne se svým motorem a on sám se dostane k motoru Mercedes :grinning:

1 Like

To by som si rad pozrel, s chutou :grin:

2 Likes

3 Likes

Sedlaci u Chlumce :sneezing_face:

4 Likes

Všichni tři háží oči v sloup jiným směrem.
Dokonalá symbióza. :+1:

Vypadaji jakoby na nekoho cekali…

Na rozsudek?

image

Jestli se nekdo z tech co odesli nahodou nevrati :sweat_smile:

Kdo by se chtěl vracet?
Adrian? Gasly, Sainz, Albon, Pérez a další?

1 Like

Nikdy se nevraaatiiii pohaaadka mlaaadiiiii :notes: :musical_note:

Nikdy se nevrááátííí… :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ešte minulú sezónu som tvrdil, že Redbull smeruje po odchode Neweyho, kľúčových inžinierov a po smrti Dietricha Mateschitza do poriadnych s…č.ek. Vyhadzovom Hornera si to Redbull len potvrdil a zhoršil. Za úpadkom Redbullu nevidím samotného Hornera, ale pôsobenie Verstapoenovcov, ktorí tam narobili až priliš veľa “zlej krvi” a rozdelili Redbull na viac “táborov” - hlavne starší z dvojice. Tomu mali zakázať uplný prístup do Redbullu a vôbec sa vyjadrovať k interným otázkam. Redbull si choval hada na prsiach a tak aj skončí. Dieter Mateschitz sa musí v hrobe obracať.

2 Likes