Na fotbale v HK stojí 110,-.
Na krajskym přeboru 90,-…
Hele já jsem na střední v Praze platil za hamburger na Václaváku 10Kč, byl výbornej a že jsem jich tam snědl Byl i se kysaným zelím, hned bych si ho dal znova
Tak na dobru klobasu len do HK na krajsky prebor…
Tak takový ceny nepamatuju , ale Jirka pobavil že se snaží žít zdravě a měl klobasu před 7 lety naposledy.
Možná měl trošku to video oříznout zespoda.
No nakonec se dozvíme, že s Ferdou nejste od sebe věkově vlastně daleko
Jirka Paroubků nebo ten místní?
No, věř že čas i tobě bude plynout rychleji a rychleji
Místní Jirka má koho volit, však klobasy tu nejčastěji tahá on.
jak ake vsak sc/rf bol jediny dovod preco mcl vobec ostaval tak dlho vonku, to bola cela ich strategia
To je možná jménem Jirka. Jeden drží diety, a 7 let neměl klobásu, ale panděro má pořádný.
A druhej furt sportuje, překonává hory doly, ale má prsa jak Pamela.
Já byl teď v kině na Bláznivá střela a hrála tam.
Já si dokonce řikal že to nemuže být ona a byla. Člověk o ní slyšel vždy jen jako o umělotině.
Vzhladom na Madarsko 2024 to McLaren spravil ako mal.
Reknu jen jedine…. Zivot neni fer, motosport neni fer, nic neni fer… jednou si nahore a jednou dole…. Hrat si na sportovniho boha a omylat story “co by keby “ hlavne at je to fer se muze vsem nemile vymstit.
Za me naprosta zbytecnost. Neverim ze ty 3 body zmeni sampionat a kdyz, tak se bude omylat ze MCL dal titul Landovi.
Nevidim, zadne positiva. Lando nakrknuty vecnyma otazkama, Pia vi co ma od Mcl ocekavat a MCl vytvoril dalsi material pro tisk na tema” my jsme demokraticka republika Zaka Browna” …
Tolik povyku kvuli trem bodum…
Slovenske skolstvo opat v praxi. Podla vysielacky sa dohodli, ze to tak bude a ked pride o poziciu, tak mu ju vratia.
Cize tolko k veci.
Chápu pohled prezentovaný v článku, ale opomíjí jednu skutečnost, a to, že celá situace zahrnovala prvek náhody, v tomto případě v podobě chyby/problémů mechaniků při zastávce LN. Chtít kompenzovat kontingentní faktor je absurdní ze své podstaty. Což lze snadno doložit protipříkladem. V tomto protipříkladu by Lando Norris absolvoval zastávku jako první, Oscar Piastri jako druhý, a to hned v kole po zastávce LN. Jenže v tomto protipříkladu by mechanici měli problém při zastávce LN a fáze stání by trvala dejme tomu deset sekund. Zastávka OP by naopak proběhla v pořádku. Výsledek: OP by vyjel na P2, LN by v důsledku chyby mechaniků spadl na P3.
Podle logiky McLarenu a de facto i autora článku by bylo férové, kdyby tým nařídil Piastrimu vrátit Norrisovi pozici.
Ale v jakém smyslu je férové žádat po pilotovi, aby se vzdal pozice a bodů v důsledku problému, který nastal u jiného pilota, byť je to týmový kolega? Zvláště když je to zároveň rival v boji o titul.
Myslím, že můj protipříklad podání článku zpochybňuje.
slo o technicku chybu pistole… ak by siel Lando do boxov prvy, tak to postihne Oskara…
Kdyby to postihlo Oscara, Lando by to kompenzoval? Třeba tím, že by zpomalil na trati, aby rozdíl mezi nimi nenarostl nad původní hranici a Oscar si uchoval šanci na případný dojezd a útok?
Ale mně jde hlavně o principiální (= obecné) “řešení” těchto situací. Je úplně jedno, koho to postihne. Kámen úrazu tkvěl v náhodném a nevypočitatelném faktoru, ničem jiném (chyba mechanika, selhání zařízení - to je jedno, je to nevypočitatelný faktor). A Oscar Piastri byl vyzván k tomu, aby kompenzoval smůlu, která postihla Landa Norrise právě v podobě tohoto nevypočitatelného (nepředvídatelného) faktoru.
Jak lze férově kompenzovat nepředvídatelný problém u kolegy a zároveň soupeře?
To přece nelze. Právě proto, že je to nepředvídatelné, to nelze předem upravit metrikou nějakých interních pravidel. Navíc pokud to má být pravidlo, pak by tým musel zavést, že každá smůla tohoto typu bude kompenzována ve prospěch smolaře, za předpokladu, že jsou zrovna v pořadí závodu za sebou. Což už je nesmysl na druhou.
ja som v tom prispevku ale riesil to jedno kolo kedy isiel skor piastri ako norris
tam uz sa nedalo kalkulovat so SC kedze ziadne suboje na trati neboli, najblizsie k tomu mal lawson s cunodom, ale stale to nebolo o priamom suboji a po ich vzajomnej kolizii a bez sance na body by sa uz do suboja lawson ani nepustal
vsetci ostatni v tom 1 kole boli mimo drs a teda suboja