Neotravujte ma s Russellom, ja mám stále dovolenku, odkázal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen pred štartom ročníka 2025 nemá náladu na kontroverzie. Sezóna ešte nezačala a do predsezónnych testov zostávajú dva týždne relatívneho voľna. Holandský pretekár sa objavil v Londýne dobre naladený a pripravený na novú sezónu, ale prvé tlačové povinnosti nového roka vybavil stručne, výstižne a bez kontroverzie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187285/neotravujte-ma-s-russellom-ja-mam-stale-dovolenku-odkazal-verstappen

Teoreticky by mel byt letos v zavodech Russell pred mistrem sveta, jsem zvedavy kdo komu natrhne prdel :thinking:

Max je asi najlepší pilot od čias Michaela Schumachera. 2021 dokázal získať titul aj keď nemál nejlepšie auto. Toto dokázal iba Michael!

1 Like

Už se zase vzteká. :joy::joy:

2 Likes

Letos bude spackovat od rana do vecera, ale kdo vi, mozna ze na protest bue cely rok drzet hubu, uvidime fandime :crossed_fingers:

Ste boli na kave, ze vies? :smile:

5 Likes

Russellovi Antonelli.

1 Like

Z pohľadu celej sezóny vyhral Verstappen v rovnako rýchlom aute a ešte k tomu so zásahom riaditeľstva pretekov, ktoré už ako je dnes známe s výsledkov šetrenia, pochybilo!

2 Likes

Ludia s nizsim EQ mozu posobit ako utiahnuti, nasrati, hrubi, alebo arogantni. To prve nebude Verstappenov pripad kedze je extremne uspesny, ale zvysok asi ano. V uzkom kruhu ludi, moze posobit uplne inak. Nie je kazdy obdareny ako Vettel.

2 Likes

Neotravujte, tu sme pri žatve

2 Likes

Michaela myslíš Masiho však?

Pri všetkej úcte a láske k Andreovi = jedine, že nie.

Ak sa mu vyrovnà bude to skvelá sezóna pre AKA

Ešte ma dovolenku?

Ozaj slovo profesionála no …

Ak by sa Russellovi vyrovnal 18 rocny novacik v prvej sezone, to by bol prakticky Russellov koniec.

4 Likes

Nieco podobne sa stalo v McLarene 2007 a Alonso uz titul sice neziskal, ale od “konca” to ma(lo) daleko… Ci myslis len koniec v Mercedese?

Russellov ciel vsak pre jeho buducnost samozrejme musi byt Antonelliho porazit, to je jasne.

1 Like

Akýkoľvek iný nováčik možno …nie Kimi

Myslím že Russellův konec by to víceméně byl, ale Kimi na Russella první rok stačit nebude, nevěřím tomu, bude sbírat hlavně zkušenosti. Koukni na Maxe než se prosadil proti Riccimu (a to už měl za sebou úvodní sezonu), teď na Piastriho vedle Norrise, potřebují prostě čas.

3 Likes

Ja som u neho ochotná veriť čomukoľvek…

Ale tiež skôr čakám že tu rýchlosť aj v F1 naberie postupne …v F2 to tak viditeľne bolo v priebehu sezóny.

Ak sadne a pôjde prekvapí aj mňa.

Ale nevieš tieto ozaj výnimočné typy sú ťažko odhadnuteľné.

A Antonelliho môže paradoxne brzdiť na začiatku iba jeho rýchlosť ak by mu to ušlo a bural.

Reálne neverím, že by to inak nedalo v Tom aute na veľmi solídnu úroveň hneď.

Russellovi na konci sezony konci zmluva. Ak si neudrzi Antonelliho pod kontrolou, pripadne ak s nim dokonca prehra tak si rovno moze nechat narast fuziky a nefotit holy zadok do kalendara. Od Wolffa uz lepsi kontrakt ako mal Valteri nedostane.

Na druhej strane nemyslim si, ze sa tak stane. Russella povazujem za kvalitneho pilota a Antonelli bude asi potrebovat viac ako jednu sezonu aby sa mu vyrovnal.

2 Likes

Takto ono je to o Tom, že za mňa môžu “vyhrať obaja”

Jasné George potrebuje vyhrať na body. A to sa mu viac ako pravdepodobne aj podarí.

1. Kimi narobí chyby či už drobné alebo aj väčšie, lebo to je kompletne normálne.
  2. Aj historicky dokonca aj v Tom svojom geniálnom roku čo to bolo 2020 keď vyhral obe Nemecku aj taliansku verziu na prvú na začiatku až tak dominantne nepôsobil. Ale postupne zdemoloval všetkých. To isté v F2 v druhej polovici sezóny to bolo podobné len nemal tentokrát techniku ešte zabojovať o titul.

Preto si myslím že bude potrebovať čas = a v priebehu toho už Russell môže mať dávno vankúšik.

Ale stále nemusí prehrať. Výhra u Antonelliho je momentálne iné ako u Russella.

Antonelliho výhra bude ukázať rýchlosť, zajazdiť solídne výsledky občas zažiariť.

Ja by som celkom nepovedala, že Russell výhra tým, že by bol rýchlejší. Skôr podľa mňa bude konzistentný viac.
Že by bol prirodzene rýchlejší to asi nie a že by Kimi tu rýchlosť neukázal to asi tiež neverím

Ale môže to byť ako Russell- Hamilton v prvej sezóne. Hamilton nebol rýchlejší len konzistentnejsi. A čoraz viac už ani to a minulý rok už vôbec

Každopádne ja si nemyslím,že Kimi potrebuje roky. Skôr rok bez väčších pruserov. A ak to pôjde ako tak hladko on bude kúsat čoraz viac. On ak chytí sebavedomie môže to byť zaujímavé už tento rok čo predvedie.

Tak ako má z Rookies najtahšiu úlohu Kimi, tak ju má podľa mňa aj Russell naopak lebo dostal najťažšie čo medzi nimi bolo.

Antonelli je momentálne neznáma napriek tomu, že o ňom viem dosť a sledujem ho dlho.

Každopádne mám buď verziu veľmi dobre alebo prekvapivo fantastické ako že to bude prepadák.

Preto si myslím, že on Georgeovi run for his money da presne ako Piastri Norrisovi.