Takto ono je to o Tom, že za mňa môžu “vyhrať obaja”
Jasné George potrebuje vyhrať na body. A to sa mu viac ako pravdepodobne aj podarí.
- Kimi narobí chyby či už drobné alebo aj väčšie, lebo to je kompletne normálne.
- Aj historicky dokonca aj v Tom svojom geniálnom roku čo to bolo 2020 keď vyhral obe Nemecku aj taliansku verziu na prvú na začiatku až tak dominantne nepôsobil. Ale postupne zdemoloval všetkých. To isté v F2 v druhej polovici sezóny to bolo podobné len nemal tentokrát techniku ešte zabojovať o titul.
Preto si myslím že bude potrebovať čas = a v priebehu toho už Russell môže mať dávno vankúšik.
Ale stále nemusí prehrať. Výhra u Antonelliho je momentálne iné ako u Russella.
Antonelliho výhra bude ukázať rýchlosť, zajazdiť solídne výsledky občas zažiariť.
Ja by som celkom nepovedala, že Russell výhra tým, že by bol rýchlejší. Skôr podľa mňa bude konzistentný viac.
Že by bol prirodzene rýchlejší to asi nie a že by Kimi tu rýchlosť neukázal to asi tiež neverím
Ale môže to byť ako Russell- Hamilton v prvej sezóne. Hamilton nebol rýchlejší len konzistentnejsi. A čoraz viac už ani to a minulý rok už vôbec
Každopádne ja si nemyslím,že Kimi potrebuje roky. Skôr rok bez väčších pruserov. A ak to pôjde ako tak hladko on bude kúsat čoraz viac. On ak chytí sebavedomie môže to byť zaujímavé už tento rok čo predvedie.
Tak ako má z Rookies najtahšiu úlohu Kimi, tak ju má podľa mňa aj Russell naopak lebo dostal najťažšie čo medzi nimi bolo.
Antonelli je momentálne neznáma napriek tomu, že o ňom viem dosť a sledujem ho dlho.
Každopádne mám buď verziu veľmi dobre alebo prekvapivo fantastické ako že to bude prepadák.
Preto si myslím, že on Georgeovi run for his money da presne ako Piastri Norrisovi.