Neočakávali sme to, hovorí Piastri o postupe do Q3 | Magazín F1 - F1online.sk

Fanúšikovia McLarenu v sobotu zažili azda prvý pozitívny moment sezóny. Oscar Piastri bol najmilším prekvapením kvalifikácie, keď na nie práve vydarenom monoposte MCL60 postúpil do tretej časti kvalifikácie, a do pretekov vyštartuje z výborného ôsmeho miesta.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/91521/neocakavali-sme-to-hovori-piastri-o-postupe-do-q3

Určite záblesk nádeje a tiež odpovedať všetkým všeznalým expertom, ktorí už po Bahrajne bezpečne vedeli, že McLaren je na absolútnom dne, Red Bull vyhrá všetky preteky sezóny atď., atď. A teraz vážnejšie, McLaren je stále extrémne ďaleko od svojich cieľov, ale auto jednoznačne nebude taká katastrofa a tento výsledok dokazuje, že je tam veľa potenciálu, ktorý McLaren len potrebuje odomknúť. Jazdecká dvojica je výborná, Stella kompetentný a skúsený človek, ide len o technickú stránku. Upgrade pre Baku bude kľúčový a ak by vyšiel, verím tomu, že McLaren sa môže dotiahnuť pomerne blízko za Aston Martin, Ferrari a Mercedes.

1 Like

Inak povedane…budu zase tam kde su niekolko sezon…priemer-nadpriemer…hmm fakt super…to je vazne vsetko?

Ja by som to až tak ružovo nevidel, príde mi že aj Mclaren aj Alpin sa vytiahli viac kvôli špecifickej trati ako Džida je. Ja s vynášaním súdov ešte počkám.