Nemyslím na ôsmy titul, ale na prvý titul s Ferrari, odkázal Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Je to ako sledovať dokonalý romantický film. Prvé vystúpenia Lewisa Hamiltona vo Ferrari sprevádza nadšenie tifosi, úsmevy a slová nadšenia. Je jasné, že na spoločnej ceste ich čakajú veľké výzvy, ale páni si zatiaľ môžu užívať príjemné úsmevy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187396/nemyslim-na-osmy-titul-ale-na-prvy-titul-s-ferrari-odkazal-hamilton

:thinking::thinking::thinking::thinking::thinking:,no som zvedavý už sa neviem dočkať na tieto veľkohube vyjadrenia, tohto černoška,:yawning_face::yawning_face::yawning_face::rofl::rofl::rofl:

Jasnačka. Dedo chce titul a LeClerc sa bude len prizerať :smiley: :smiley:

Som zvedavý skor na vyjadrenie keď sa im nebude dariť

Dúfam, že sa to nikdy nestane…

Realny pohled na vec:

Ferrari melo loni solidni auto, i na konci sezony a pokracujeme dal, je velky predpoklad ze tym bude vepredu.

HAM vsichni zname, nabuseny zkusenostmi, 7xmistr atd.

LEC dobry v Q, vitez GPs

1 Like

Neviem prečo ale toto podľa mňa Ferrari potrebovalo… Človeka ktorý vie ako sa vyhráva a je jedno koľko má rokov

2 Likes

Lewis je budúcnosť Ferrari čo sa týka majstrovských šancí

2 Likes

Vec se ma tak, kdyz Ferrari neziska titul s Lewisem tak uz s nikym, nejde do nekonecna plytvat angazma tech nejlepsich v poli, Kimi to dal tak uvidime…

1 Like