Nemáme čo stratiť, hlási Sainz pred finále bitky o Pohár konštruktérov | Magazín F1 - F1online.sk

Kto by to bol povedal, že po náročnej letnej časti sezóny bude Ferrari pred poslednými pretekmi stále v hre o Pohár konštruktérov? Scuderia určite nemala rýchlejšie auto než McLaren, ale pod vedením Frédérica Vasseura potvrdila svoje kvality po prevádzkovej stránke. Pred Abú Zabí tak v Maranelle živia malú nádej na titul a podľa Carlosa Sainza bude oň jeho tím bojovať do posledného dychu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/182319/nemame-co-stratit-hlasi-sainz-pred-finale-bitky-o-pohar-konstrukterov

Na ten zavod se tesim i netesim, jestli ho zase nekdo zmanipuluje…

1 Like

Shanim nejakou extra silnou lepici pasku ktera drzi jak slak, nemas tip?

Skus Synteticon z časů Vlasty Buriana… Prý slepil rozpůlenou žížalu a ta dál žila.

Ferrari údajne vytočí motor na maximum pri hranici výdrže a Sainzov defekt nespôsobili úlomky zrkadla, ale moc agresívne jazdenie na obrubníkoch.

1 Like

Takže si mám připravit klacky a špekáčky?

1 Like

Určite si ich nachystaj, keby náhodou začal horieť jeden z Mercedesov. :slightly_smiling_face:

To klidně můžou i oba. :slight_smile:
Tam mám připravený jiné věci. Čokolády a kapesníčky.

Tak nad Hamovým monopostom opečieš špekáčky a nad Russellovým slaninku. :slightly_smiling_face:

Ano, ale nemôžu stratiť P2 vo WCC ani P3 vp WDC. Neriskol by si to? Ja by som išiel all in.

Pre Sainza je to na dlho posledna sanca vyhrat preteky.

1 Like