Nejde mi to s takou ľahkosťou ako vlani, vysvetľuje ďalší nezdar Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Z Lewisa Hamiltona je v tejto sezóne hlavný ťahúň Ferrari. Po zimnej pauze si s Charlesom Leclercom vymenili pozície, čo monackého jazdca dosť hnevá. Zatiaľ však nenašiel jednoznačný recept na novú generáciu monopostov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/238444/nejde-mi-to-s-takou-lahkostou-ako-vlani-vysvetluje-dalsi-nezdar-leclerc

Max by v tomto Ferrari viedol sampionat o 40 bodov

1 lajk

Takovej Alonso by 40 ztrácel :man_shrugging:

V astone by max uz mal podium

1 lajk

Skoda, ze takeho galaktickeho jazdca, akym je Verstapen nema trapiaci sa RB.

S Verstapenom by RB viedol sampionat :smiley:

Ale prosim ta, sam vies ze rb je najhorsie auto na gride a v kazdom inom by max vyhraval

Keby bol s bodmi tam, kde teraz Piastri. Uz by sa tu pisalo, ze Verstapen by s RB bral titul :smiley:

Uz stopni tieto dristy prosim ta… Za cias jeho dominancie v RB sa tu pisalo, ze by ziskal titul aj s Haasom. A kde je teraz ? Bez monopostu nezmoze NIC. A to este nemal top jazdca vedla seba. Naposledy Rici a ten mu vedel zatopit aj napriek tomu, ze cela stajna nadrzala Verstapenovi.

Smutne, ze si takto klamete. Ale co je smutnejsie, ze to chcete vnucovat ostatnym :smiley:

Uz mi to pride rovnake ako s tymi pohlaviami…

Podla mna v Astone by mu to slo najlepsie :slight_smile:

ad1: forza ferrari

ad2: max by viedol velke ■■■■■…

ad3: uz sme tolkokrat poculi, ak mal nejaky top jazdec slabe auto, nech prestupi, bude kral… kolko pilotov sa na tom popalilo?.. alonso, vettel, hamilton minuly rok… uz konecne raz a navzdy pochopte viaceri, ze PILOT nieje faktor c1. Ak raz nieje auto, niesu vysledky…

Russel a Kimi boli supaci minuly rok, zrazu je auto a su vysledky… V tom aute by vyhraval aj Bottas, Perez… Medzi jazdcami zdaleka niesu take rozdiely, ake mokre sny maju poniektori…

ad4: keby tie rozdiely tam naozaj boli, a taky max by dokazal dat len +3% navyse k vykonu auta, tie timy a ludia by to davno vedeli a davno by maxa vykupili aj za 100 milionov… lenze to sa nedeje. len si niekto velmi naivne mysli, ze niekto je tam top faktor… keby to tam bolo, tak redbull nekonci tam kde koncil vacsinu prvotnych pretekov 2026 s NAJLEPSIM motorom :smiley:

Borci hadam ste si nemysleli ze toto myslim vazne​:grinning_face: uz viac okato som to nevedel napisat

1 lajk

Žiaľ podaktorí Maxoví hejteri sú takí inteligenti, že nerozoznajú ani sarkazmus. :person_facepalming:

2 lajkov