Nechali sme si ujsť príležitosť, lamentuje Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari sa dnes naskytla skvelá príležitosť napraviť si chuť po nevydarenej kvalifikácii. Stačilo využiť dar z nebies v podobe dažďa a silných prehánok, no taliansky tím sa opäť nedokázal chopiť svojej šance. Charles Leclerc obsadil len ôsme miesto, no uvedomuje si, že aj sám si je na vine.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190702/nechali-sme-si-ujst-prilezitost-lamentuje-leclerc

Niekedy respektive dost casto mam pocit ze inzinieri vo ferrari su strasny amateri. Pocut ich vo vysielacke mam chut im jednu vrazit a aj ich anglictina je katastrofa. Obom jazdcov to musi liezt dost na nervy.

A to som si myslel, že problémy so stratégiou majú už za sebou, ale im to očividne dosť chýba :man_facepalming:

Hlavne ste zasa s medzisezónnym vývojom zacúvali o 2 kroky dozadu. Môže sa Leclerc tváriť, že sú na tom podobne ako Mercedes ale ja som tam videl celkom očividnú stratu na Russella pred pitstopom a Hamitlona, ktorý nevedel predbehnúť ani Williams s VCaRBom

3 Likes

To jsem rád, že nejsem sám, kdo má takový pocit :-). Angličtina fakt hrozná, ale to bych jim ještě odpustil. Ale co mi vadí víc, že mi přijde, že ti inženýři jsou jen takoví přenašeči informací a nic víc. Že by se nějak snažili sami přemýšlet o strategii apod., to tam vůbec nevidím. Škoda, že si Hamilton s sebou nevzal Bona…

1 Like

Lewis byl pul kola ve vedeni :speaking_head:

ja mam vzdy pocit ze netusia co sa tam vobec deje a niekedy to proste vyzera ze je to kvoli anglictine ako by mu nevedeli normalne povedat viac ako jednu vetu postavenu na 3 slovach. Dufal som ze si HAM zoberie Bona takto to bude len trapenie.

Strategie je jedna věc, ale ten předvedený výkon musel být pro ně krajně neuspokojivý.

1 Like

Já myslím že v monopostu F1 žádná voda není, krom té na pití, takže mu to řekl dobře. Kdyby tam natekla chladicí kapalina, to by řval jinak a nestačil by se ptát. :rofl: :rofl: :rofl:

Předtím se to hazelo na Binotta, na koho se to hodí teď?

1 Like

Cardile ? :grinning:

1 Like

Na toho se to házelo loni přece :smiley:

To ještě chvilku vydrží. Ale popravdě, podle mě jim Sainz chybět bude :thinking:

1 Like

Treba ale uznat, ze Charles vie lamentovat najlepsie zo vsetkych.

To bude, stejně jako Newey, že ho nezískali

1 Like

realne stratil par sekund tou chybou a oni by aj tak kaslali na to a nesli by do boxov a aj tak by sa prepadli cize si nemyslim ze velku zmenu mozno 1-2 pozicie, on tou chybou v podstate nestratil o moc viac ako norris, mozno norris 4 sekundy a leclerc 6 leclerc to klasicky berie na seba ale hlavnym problemom bolo slabe tempo, pockajme si este na cinu a dalsie preteky ktore budu smerodatnejsie, ale nevyzera to s nimi ruzovo