Nech si bučia, mávol rukou po sobote Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen si v kvalifikácii na Veľkú cenu Veľkej Británie vybojoval druhé miesto, no miestni fanúšikovia ho zaň neodmenili potleskom, ale piskotom a bučaním. Pilot Red Bullu však avizuje, že sa nenechá rozhodiť a divákom na tribúnach odkazuje, nech si precvičujú hlasivky, koľko im hrdlo ráči.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/69417/nech-si-bucia-mavol-rukou-po-sobote-verstappen

Už som to písal pod iným článkom - z tohto by aj LH mohol konečne pochopiť, že naňho nebučia pretože je black, ale preto, že ho proste nemajú radi. Iné je, keď sa black futbalista dotkne lopty a diváci dávajú opičie zvuky - to je pre mňa jasne rasistické. Proste kedysi si bol vypískaný , teraz vybučaný… nemá to nič s tvojou farbou, s tým akým pohlavím sa cítiš byť, akej si národnosti, alebo s kým spávaš. Je to len o tom, že je to šport a ty si náš súper ergo nemáme ťa radi.

5 Likes

Plebs je plebs. Čím viac bučia, tým vačšiu podporu Ver dostane od svojich a kašle na Anglánov. Rovnako ako Hamík minulý rok.

1 Like

sak ani na Maxa anglicania nepiskaju pretoze je biely, ale preto, ze ho nemaju radi. navyse Max prave prehlasil, ze mu to je jendo.

Tohle tak úplně “ples” není, spíše bohatá střední vrstva, ale jinak souhlasím.

Ved presne tak ako vravíš. Preto by si aj Hamilton mohol uvedomiť, že ľudia na neho nepískajú kvôli farbe pleti. To bola aj pointa komentu na ktorý si odpovedal.

4 Likes

Presne, ďakujem. :slightly_smiling_face:

a kedy to vravel? nespominam si. daj sem nejaky link na rozhovor

Možno to niekedy vravel aj explicitne ale idem akurát pozerať film takže link sa mi nechce hľadať.

Čo je skôr podstatné, že on na to zvykne narážať skôr v náznakoch. A ak si si toto nevšimol tak potom neviem… :smiley: Napríklad v Rusku 2020 použil rasizmus ako dôvod prečo dostal penalizáciu za nelegálne cvičenie štartu.

1 Like

tak ja asi budem zit v jazskyni alebo nieco lebo fakt si nepamatam ani na rasisitcke Sochi a ani akekolvek ine bucanie, ktore by Lujzo spajal s rasizmom. ano, daval rozhovory o tom ako bucia fanusikovia a tak isto o tom ake to mal niekedy tazke, kvoli tomu aky je, ale nikdy si nespominam zeby to spajal dokopy. Antifanusikova si len hladaju zamienku ako si kopnut tak si domyslaju veci.

Nie nahodou minulý rok po madarsku?
V 2011 ked oznacil komisarov za rasistov pretože ho trestaju. A vobec vsetko čo je proti nemu hneď implikuje že podtónom je rasizmus. Druhy buba wallace.

2 Likes

Toto si sa mal spýtať tvojej učiteľky na strednej škole. Tam ťa mali naučiť základné veci ale zjavne zlyhali.

1 Like

Keby si chcel skutočne poznať odpoveď rad ti odpoviem… Ty tu však zjavne na tomto fóre máš inú úlohu…

1 Like

Troly nekrmit. :slight_smile:

Tedy doufám, že je to trol.

1 Like

Paci sa mi ze odsúdil to bucanie aj keď to boli jeho fanúšikovia, to klobúk dole, Max sa ma co učiť, len akosi nerozumiem tej bolesti… Cítia Maxovu bolesť ako sa rozbil o stenu a preto na neho bucia? Hamilton to povedal dosť nešťastne…

Je to pekné od neho ale na druhej strane má pravdu aj Verstappen, ktorému to je hlavne úplne jedno a podobné veci ho netrápia.

"Well, I look at it like this. When you go to a football match, you come to a home ground and the opposition will be booed at some point. You can’t go on the speakers and tell the home crowd ‘Don’t boo’. It’s not up to me to say ‘Guys, don’t boo.’ Of course, some of them will boo,” he added, “but I can’t decide for them, and I can’t tell them (not to). Do you think they’re really going to listen to me?” - pred minuloročným Zandvoortom.

Btw ak si dobre pamätám, tak práve holandskí fans minulý rok nevypískali Hamiltona ale tlieskali mu. Neviem prečo v tomto článku sa píšek opak.

Skús google, to väčšinou pomôže.

Pre mentálne zaostalých ako si ty: Let Me Google That

V angličtině jo? To je dost troufalé. :slight_smile:

Aj mi napadlo že angličtina nebude jeho silná stránka… :smiley:

@Dark_Black presne ako som čakal a preto som ti poslal link ako to správne vygoogliť, keďže si práve ukázal, že ani takúto základnú vec nevieš spraviť.

A preto sa tu uz neoplati chodit :frowning:
Na zaciatku tu boli prispevky konstruktivne a fakt sa tu dalo diskutovat.

Teraz ja nechapem naco je to dobre :frowning: len urazky a uroven diskusie 0

2 Likes