to hovoril Lowe, hadaj sa s nim. Mna nezaujimaju tie tvoje melkoviny. uz tradicne mas velmi slaby fact check, takze neviem preco by to pri williamse malo byt ine.
ty o nejakom fact check radsej mlc
a preco si myslis, ze lowe hovori pravdu? v roku 2017 mal williams viac penazi ako vobec planoval mat kedze mal prijem za predaj bottasa mercedesu a lowe dokazal za tie peniaze postavit katastrofalne auto a o rok neskor este katastrofalnejsie a dokonca nelegalne vo viacerych oblastiach
preco si mysis, ze si nieco o nom myslim? preco si ty myslis, ze pravdu nehovoril? Ja som len tlmocil Lowa a ty tu vymyslal fantasmagorie ako co bolo a podavas to ako fakty. Takto to ale nefunguje.
ja podavam fakty ktore sa realne udiali
a faktom bolo ze lowe mal k dispozicii vyrazne vyssi rozpocet ako jeho predchodca, to su proste fakty
a fakty su tiez, ze v roku 2019 nedokazal postavit auto nacas na testy a ktomu este vymyslel nelegalne predne zavesy a uchytenie zrkadiel a to bez toho, ze by mal pripraveny nahradny plan aj ked dobre vedel, ze to jeho ponatie pravidiel malo minimalnu sancu na uspech
williams potom musel tie predne zavesy nudzovo upravovat a stalo ho to nie len cas, peniaze, ale aj peknych par kilogramov nadvahy
ty sa tu uz roky snazil obhajovat totalny vybuch lowa a vsetko zvalujes na udajny nedostatok penazi, aj ked to nieje pravda. finacne problemy williamsu vznikli az po dvoch rokoch lowovych fiaskach
williams v tych rokoch v ktorych tam lowe bol na zaciatku roka uz presne vedel s akym rozpoctom bude a moze pracovat, mal stabilnych sponzorov a mal stabilny prijem od fom, s nicim inym pocitat nemohli, tak nech lowe netara, ze mu slubili rozpocet a potom mu ho niekolkokrat znizovali
mylis si dojmy a pojmy, ja sa nesnazim obhajoval Lowa, ale tlmocim jeho pohlad na vec. Ze Lowe na zaciatku roka vedel presne s akym rozpoctom bude pracovat je v prikrom rozpore s tym co tvrdil on sam. Toto je presne ilustracia typickej melkoviny. jednoducho si nieco vycucas z prstu a potom to prezentujes ako fakt. Dokaz, ze to Lowe vedel a potom sa s tebou budem dalej bavit.
ja svoje nazory neopieral o kecy ludi, ale snazim sa analyzovat to co sa realne stalo, lebo ludia klamu, alebo zavadzaju ale ked ti staci to ku stastiu, ze tvoje argumenty budu vzdy len papagajovanie toho co niekto druhy povie aj ked to so skutocnostou nebude mat nic spolocne tak to je tvoj problem
ludi z prostredia f1 takmer nikdy nehovoria pravdu
kedze som williams sledoval a viem ako ten tim fungoval v tych rokoch tak viem, ze tie lowove slova su hlupost. williams mal len tie peniaze ktore ziskal od spozorov a ktore dostal od fom takze tazko mohol slubovat lowovi vacsi rozpocet ako to dovolovali prijmy od spozorov a fomu. williams sa nemohol zadlzovat kedze este stale splacal zavazky za frankovo zadlzovanie z minulych rokov
a je zaujimave, ze symods taky problem nemal, ze by mu slubovali nieco a potom mu dali menej lenze to bude asi tym, ze on sa nepotreboval vyhovarat, lebo za neho hovorili dobre vysledky jeho prace, lowe si ale musel najst vyhovorku, ze preco doviedol do krachu posledneho mohykana z tzv. garazistov zo zlatej ery f1
to vypada na dobru posilu,ale nema ist o nahradu odideneho technickeho sefa
ja sledovanim tohto fora viem, ze mas velmi slaby fakt check a si nachylny verit konspiraciam a kadejakym bizardnym hlupostiam. Vzhladom na to ako Williamsova dopadla tak mam padny dovod verit tomu, ze Williams rozpocet na auto kratil.