Nečakané správy z Williamsu! Tím opúšťa šéf i technický riaditeľ | Magazín F1 - F1online.sk

Len aby to nakoniec nebol Capito do Ferrari… To by bol šok.

veď tam vyššie som to naškrtol mne sa to zdá ako super výmena za Binotta.

RLLY? Capito do Ferrari? Myslím si že Vasseur je lepšia ponuka

možno je dobrý veď má veľa úspechov v malých tímoch. Ale Capito vie viesť aj väčšiu bandu ako je Ferrari a bol by som rád keby zostal v Saubri tam bude ochvíľu fajn miesto spolu z audi

To je škoda pre Williams. Už to vyzeralo nádejne.

Oba si daji pauzicku a nastoupi u Audi resp. VW…

A chcel by Vasser ist do Ferrari ked vie velmi dobre ako to tam funguje? Nepocka radsej na moznost viest pri troche stastia Audi? Ja na jeho mieste by som do Ferrari veru ist nechcel. Zato Capito je v dlhodobo najslabsom time a ak tam nema pocit istoty zlepsenia tak pre neho by to bola moznost postupu vyssie. Za predpokladu ze by Ferrari o neho stali. A davalo by to zmysel. Binoto konci ako sef a urcite nebude chciet zostat ako sef technickeho odelenia vo Ferrarri. A kedze odchadza Capito a s nim aj sef technickeho odelenia tak moze nastat aj vymena

on to ale nie je az take prekvapenie. vsetko sa to dalo do pohybu Binottovou rezignaciou. Toto ale vcelku jasne naznacuje, ze zaplata za Binotta vo Ferrari nebude ziaden outsider, ale niekto z prostredia F1 ci uz to je Vasseur, alebo samotny Capito.

Jak dlouho se nesmí pracovat od konce angažmá? Rok? Půl roku?
Bude Ferrari půl roku bez šéfa?

I když si kluci určitě poradí. Jsou to šikulové.

Binotto pol roka, Vasseur moze odist do Ferrari vraj ihned. Ak Williamsovci odchadzaju do Sauberu aby stavali zaklady pre Audi tak im dovolenka nijako neublizi.

Tak Capitovi to vyhovuje… krásně si odpočine a mezitím začne čistka Sauberu.

Spíš jak to bude s Ferrari.
Možná motory zdarma za to, že začne hned.
To by šlo.

Tazko povedat ako to tam mali zorganizovane. Cast biznisu plati Stelantis a boli/su tam nadstandardne vztahy.

Aspoň že vydržal dlhšie ako v McLarene…

zaujimave, ze vsetci tu akosi predpokladate, ze odisli na vlastnu ziadost a pritom rovnako pravdepodobne je, ze boli odvolani lebo vykonnost timu pod ich vedenim sa nijako nezlepsovala

ale to sa skor ci neskor dozvieme, lebo ak odisli na vlastnu ziadost tak minimalne pol rocna dovolenka ich caka a az potom mozu ist do ineho timu.

ja ako fanusik williamsu rozhodne za nimi smutit nebudem, capito mi vobec nesadol, hlavne tie jeho reci o tom ako je williams super financne zabezpeceny a ako nehladaju sponzorov, ako nemusia najimat platicov a pritom realita bola uplne ina, williams na tom financne rozhodne nebol najlepsie a williams platicov vyhladaval, lebo platicom bol aj albon aj ked nakoniec sa ukazal ako povedzme nie najhorsia volba, ale faktom je, ze ho zobrali preto, ze do timu doniesol velky balik penazi

a a ten fx, asi tiez nebude ziadna bomba ked postavil auto ake postavil. ono je velky rozdiel byt technickym sefom v relly a technickym sefom v f1

Sauber potvrdil, ze Vasseur konci. A media pisu, ze na jeho miesto ma ist Seidl… Co je pre mna sok, ze by z McLarenu odisiel.

Ale zasa… Seidl je milacikom koncernu za jeho uspechy s Porsche. Chapem, preco ho chcu pri vstupe Audi do f1.

Uz sa potvrdil aj Vasseur vo Ferrari. Tuto zimu mame akcnejsi trh so sefmi teamov namiesto jazdeckeho trhu

I když by je vykopli tak můžou skončit v jiném týmu.

mozu. tvrdil som ze nie? ja len hovorim, ze vsetci akosi predpokladaju, ze odisli na vlastnu ziadost co vobec nemusi byt pravda ale ak odisli na vlastnu ziadost tak je velka pravdepodobnost, ze si budu musiet dat pol rocnu dovolenku

Ako fanúšik Williamsu by si mal vedieť že to bolo na vlastnú žiadosť.

V tom vyjadrení sa to docitas

ja to nevidím , že na vlastnú žiadosť " ale ani to nevylučujem, ibaže v tomto článku to naozaj konkrétne nie je a ani len zmienka, je tam o neskoršom odchode do dôchodku ale o tom že prečo tam nie je ani fňuk