Nebudem žiť v dome Enza Ferrariho, odkázal Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Správa, ktorá vyvolala obrovské vášne, pozitívne i negatívne. Podľa komentátora talianskej televízie Sky sa mal Lewis Hamilton dočkať obrovskej pocty a Ferrari mu malo dovoliť, aby žil priamo v dome Enza Ferrariho. Ako sa dá predpokladať, táto informácia sa nestretla len s pozitívnymi reakciami. Samotný britský pretekár ju teraz kategoricky odmietol.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179888/nebudem-zit-v-dome-enza-ferrariho-odkazal-hamilton

Podle me by si to Lewis zaslouzil, ale od zacatku mi to prislo smesne :smirk:

1 Like

Tak Lewis působí jako povaha, která si na takové věci nepotrpí a jsou mu jedno. Jemu radši záleží na tom, aby měl dobré auto.

1 Like

Presne tak, navic info bylo prave opacne, ze nebude bydlet v dome Ferrariho, no ale takovy uz je informacni svet.

1 Like

Napriek tomu, že to bolo ešte v ten deň inými médiami de.mentované, táto bulvárna stránka dokázala nachytať veľa hlupákov, som rád, že sa tu nájdete :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:
Ale ma to ani neprekvapuje, tá tlupa polointeligentov, čo sa tu denne schádza si nič iné, ako tento bulvár nezaslúži…

2 Likes

Nemusíš to takhle expresivně psát, stačí napsat fanoušci Verstappena a RBR

3 Likes

Tebe dneska uleteli vcely?

2 Likes

7 titulu v tom tymu … a na otazku jak se na nej ma pamatovat tak odpovi : diverzita a inkluze … to nevymyslis…
image

6 Likes

Tohle ti přijde, jako normální příspěvek? Jestli ano, tak by ses měl jít léčit, bez urážky.

1 Like

V pohode ja se neurazil. :wink:. A ano, citace z clanku mi neprijde jako neco nenormalniho a to meme je taky na Online F1 meme ofiko. Takze pohoda jazz. :+1:

2 Likes

Sir nebude byvat v dome Enza Ferrariho. Dom Enza Ferrariho bude stat okolo Sira.

3 Likes