Neboli sme takí dobrí, ako si ľudia myslia, vyhlásil Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris mal byť podľa mnohých majstrom sveta za rok 2024. Nie vždy vlastnou vinou sa však nedokázal ani priblížiť. McLaren sa doťahoval, ale nedoťahoval sa dostatočne rýchlo, potom prišla katastrofa v brazílskom daždi. Podľa slov samotného Landa sa však šance, rýchlosť a premárnené príležitosti jeho tímu značne zveličujú.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179849/neboli-sme-taki-dobri-ako-si-ludia-myslia-vyhlasil-norris

Myslím si, že si nikdo nemyslí, že byl McL dobrý, ba naopak.
Auto dobré, týmové provedení tragické. Mít jejich auto v režii Mercedes, tak mají 2 tituly.

Povedal by som, ze McLaren tovaren si zasluzi obrovsku pochvalu aj tituly. Jazdci aj pretekove riadenie si titul vobec nezasluzi. Urobili kopec chyb, velmi velkych chyb. Tak sa tituly nevyhravaju.

Toto je smola? Nie.

O tomto to je. Skrátka bol od Maxa horší a keď niekto bojuje o titul, tak musí byť najlepší.

Aj je spokojný s takouto sezónou, tak dúfam, že titul nezíska nikdy a bude spokojný aj naďalej s druhými miestami v najlepšom aute. :slight_smile:

Škoda, mal som ho za dravejšieho pilota s potenciálom byť raz majstrom sveta.

2 Likes

Mercedes by měl taky jen PK, Ham ani Russell by to na jezdce nedovezli

Amen

Nevadi, jsem spokojeny, byl jsemv top 3-5 na startu, lide mi krivdi… Norr me potvrdil, ze neni mistrovsky material…

To se Pia rval vice o to nebyt c2 nez Nor byt c1 v tymu…. Ach jo

A zase… kde je Nor manager??? :see_no_evil:

2 Likes

Clovece ty si jeden z tych ktori Piastriho povazuju za lepsieho ako Landa …
Vo vacsine pretekov bol Lando rychlejsi, vpredu a lepsi.
Nuž, niet vam pomoci …

2 Likes

Neviem aky ma nazor Warakar na Nor vs Pia, ale toto mnozne cislo si nemusel, lebo ja viem, ze Norris bol vo vacsine pretekov rychlejsi ako Piastri, ale zaroven ma @Warakar pravdu v tom, ze Piastri ovela viac bojoval za to, aby nebol dvojka ako Norris za to, aby bol jednotka.

2 Likes

Nevím, jestli Lando dělá svým postojem k týmu dobře. Nemusí je hlasitě kritizovat, ale měl by se starat především o svůj vlastní výkon a svoje zájmy, které občas s přáním týmu nemusejí být v souladu. V téhle všeobjímající starosti by se mohl utopit.

3 Likes

Mclaren měl kapku smůlu, že když RB šel výkonostně dolů, tak se zlepšilo Ferrari a Mercedes a pletli se jim a brali jim body.

Chyby asi taky byli, ale co už, vždyť je to hodně vyrovnané. Jo vlastně ono je to zase špatně.

Za mne vyborná sezóna!!!

6 Likes

Lando má takovou povahu, těžko to bude měnit, protože mu to vyčte pár lidí na f1.sk fórum.

2 Likes

Na tohle by měl mít kolem sebe lidi, kteří by ho dokázali správně odclonit od zbytečných věcí, aby se soustředil jenom na vlastní závodění a svůj výkon. Tím spíš, jestli má takovou povahu.

Presne tak. Plati pre všetkých :joy::handshake:

Ano, napsala jsi to přesně.

Ale je tu ještě druhá možnost, rychlejší, levnější a s neomezeným účinkem.

• mít toho správného taťku

Sláva Josovi :slightly_smiling_face:

Koukni kolik různých osobností získalo titul v F1. K tomu to patří, jestli Lando bude mít rychlost a bude vystrkovat lokty na trati, není důvod, aby něco jinýho měnil.

1 Like

Otec, který bije ženy nebo vlastního rodiče, tak určitě není správný otec.

3 Likes

Lando je spokojený, to je hlavní. Víc ani nějak nevím co k tomu napsat, protože krom auta McLarenu a jejich vývoje to zas tak moc pozitivně nehodnotím.

2 Likes

Tak k tomu mě nedotlačíš :smile: . Někdy je lepší si za servis připlatit :smile: .

1 Like

Možná jsem neměl na mysli výchovu, ale geny…

Jak se říká “geny klackem neumlátíš”

Já bych mohl vyprávět :smiley:.

1 Like

Za mě oba piloti McL mají potenciál na mistra světa. Lando je F1 daleko déle, než Oscar, tak logicky z toho těží. Pokud Lando začne být víc agresivní na trati, tak to bude jedna z posledních skládaček u něho. Oscarovi chybí zkušenosti a tím i větší vyrovnanost, ale letos jasně ukázal, že rychlost a dravost má

1 Like