Neboli sme takí dobrí, ako si ľudia myslia, vyhlásil Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris mal byť podľa mnohých majstrom sveta za rok 2024. Nie vždy vlastnou vinou sa však nedokázal ani priblížiť. McLaren sa doťahoval, ale nedoťahoval sa dostatočne rýchlo, potom prišla katastrofa v brazílskom daždi. Podľa slov samotného Landa sa však šance, rýchlosť a premárnené príležitosti jeho tímu značne zveličujú.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179849/neboli-sme-taki-dobri-ako-si-ludia-myslia-vyhlasil-norris

Myslím si, že si nikdo nemyslí, že byl McL dobrý, ba naopak.
Auto dobré, týmové provedení tragické. Mít jejich auto v režii Mercedes, tak mají 2 tituly.

Povedal by som, ze McLaren tovaren si zasluzi obrovsku pochvalu aj tituly. Jazdci aj pretekove riadenie si titul vobec nezasluzi. Urobili kopec chyb, velmi velkych chyb. Tak sa tituly nevyhravaju.

Toto je smola? Nie.

O tomto to je. Skrátka bol od Maxa horší a keď niekto bojuje o titul, tak musí byť najlepší.

Aj je spokojný s takouto sezónou, tak dúfam, že titul nezíska nikdy a bude spokojný aj naďalej s druhými miestami v najlepšom aute. :slight_smile:

Škoda, mal som ho za dravejšieho pilota s potenciálom byť raz majstrom sveta.

2 Likes

Mercedes by měl taky jen PK, Ham ani Russell by to na jezdce nedovezli

Amen

Nevadi, jsem spokojeny, byl jsemv top 3-5 na startu, lide mi krivdi… Norr me potvrdil, ze neni mistrovsky material…

To se Pia rval vice o to nebyt c2 nez Nor byt c1 v tymu…. Ach jo

A zase… kde je Nor manager??? :see_no_evil:

2 Likes

Clovece ty si jeden z tych ktori Piastriho povazuju za lepsieho ako Landa …
Vo vacsine pretekov bol Lando rychlejsi, vpredu a lepsi.
Nuž, niet vam pomoci …

1 Like

Neviem aky ma nazor Warakar na Nor vs Pia, ale toto mnozne cislo si nemusel, lebo ja viem, ze Norris bol vo vacsine pretekov rychlejsi ako Piastri, ale zaroven ma @Warakar pravdu v tom, ze Piastri ovela viac bojoval za to, aby nebol dvojka ako Norris za to, aby bol jednotka.