Návrat do Formuly 1 neslobodno podceniť, hovorí Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso je aj po štyridsiatke stále v dobrej forme. Objavilo sa veľa otáznikov týkajúcich sa jeho veku, pripravenosti alebo či postupom času nestratí rýchlosť. Zatiaľ sme nič také nespozorovali a „El Nano“ má vo vrecku viacročnú zmluvu s Aston Martinom. Pripomína však, že návrat do Formuly 1 nebol jednoduchý.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/85028/navrat-do-formuly-1-neslobodno-podcenit-hovori-alonso

Viacrocna zmluva v Astone je sice pekna vec, ale ziskal aj sefa, ktory pred menom Alonso nepadne na zadok. Po submisivne mentorskom Vettelovi bude Alonso prskajuci v polovicke sezony zaujimavy element. Len ci s nim bude mat trpezlivost aj stary Stroll…

1 Like

Stroll ml. bude naďalej dostavat tie lepšie strategie v pretekoch. Hádam si to ALO v zmluve nejako pokryl. Ja by som si :slight_smile:

Já si myslím že jakmile z toho vypadnete tak získané naučené reflexy ztratíte poměrně rychle a ty už se pak na onu nejvyšší úroveň nevrátí. Takže co se týče fyzické kondice je třeba neustále trénovat a nenechat reflexy odpočinout. Další věc je hlava, řeknu to zkráceně, prostě musíte být motivovaní maniaci kteří nepochybují.