Prepac mal som na mysli obdobie, kedy Hamilton aj Vettal boli dvaja top jazdci v Mercedese respektive Ferrari. V case ked Vettel jazdil za Red Bull, sa Hamilton trapil v “slabom” McLarene, takze prestupom do RB nemal co stratit. Navyse vtedy rozpoctovy strop neexistoval, takze sance ze iny tim preksoci Red Bull boli minimalne. To sa stalo az po zmene pravidiel…
Dnes sa vdaka rozpoctovemu stropu veri, ze bojovat o titul bude uz coskoro viac timov. Preto je ta motivacia ist do Red Bullu nizsia. Ono vobec by ma neprekvapilo, keby uz v tejto alebo buducej sezone sa McLaren dostal na uroven Red Bullu, mozno aj nad… Preto si myslim, ze z pohladu Norrisa by bolo chybou ist do RB. No pred 5-6 rokmi, tu okrem Mercedesu a Ferrari konkurencieschopny tim nebol, a ani nadeje, ze sa to v rozumnom case zmeni. Takze je pochopitelne, ze jazdci svoje sance videli vyssie v pripade prestupu do top timu.
Perez odla mna nestacil preto, lebo nezvladal ten tlak, ktory na seba sam vyvyjal. Isiel do toho s tym, ze bud porazi Maxa alebo to nema cenu… Ale uvidime… Jazdecky na to Perez ma, ale neviem ci na to ma hlavu…