Naše časové zisky neklesajú, prehlásil Andrea Stella o vývoji McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren sa stal kométou minulej sezóny. Stajňa z Wokingu bola skokanom roka a svojím vývojom nielen ohromila celú motoristickú verejnosť, ale tiež stanovila povzbudivý príklad pre všetkých prenasledovateľov Red Bullu. Boss stajne Andrea Stella vlial fanúšikom do žíl ešte viac nádeje, keď prehlásil, že jeho inžinieri nachádzajú vo veternom tuneli ďalšie a ďalšie zisky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140147/nase-casove-zisky-neklesaju-prehlasil-andrea-stella-o-vyvoji-mclarenu

Zní to hodně zajímavě :open_mouth: Max a Piastri, to může být pěkný souboj :smiley:

McL WDC confirmed?

Vzhledem k postupu v loňské sezoně a jejich řečem, nedivil bych se :thinking:

To by si musel Norris svázat obě ruce, aby měl Piastri vůbec nějakou šanci.

Ten sem myslel že bude v poho před nima, co blbneš :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Koukám, že si snidal vtipnou kaši

Před kým? Nebude ani top5

Stačilo vidět loňskou sezónu Norris vs Piastri.
Kočka myš.

Uvidíme, uvidíme. Já si je umím představit před Mercedesem :man_shrugging:

Však jsou. To si ani nemusíš představovat. :grin:

Tyhle alibistický předpovědi už nikdo nebere vážně. Jako sorry ale pokud by měl být Mercedes až 4 tak by tam měl s okamžitou platností skončit nejen Wolff ale všichni a hned :man_shrugging:

Tak tys je dal rovnou na 3… :sweat_smile:

Mercedes môže byť kľudne 4., kým to všetko vyladia, no na konci sezóny budú druhí. Ja by som dal Bulls vyššie, ak budú mať 2023 RB a potom sa Haasovsky zošupnú nižšie. A tiež že Alpine bude nový Williams

Celkom sa teším na novú sezónu… Verím, že Mercedes už tretí rok po sebe nebude tak ďaleko ako predošlé 2… Rovnako nádejne končili sezónu vo Ferrari. McLaren vyzerá viac než sľubne. RB sa už podľa mňa blíži stropu a tam veľký posun vo výkone neočakávam… 2024 bude zaujímavá sezóna. Síce si myslím, že trochu navrch ešte RB bude mať… ale do bitky o víťazstvá sa podľa mňa zapojí minimálne jeden z týchto 3 tímov… kiežby všetky 3

2 Likes

Já nejsem jejich fanda a nerazím tu tezi že bude mít Ham titul :man_shrugging: A ano, to je vidím na 3 místě :stuck_out_tongue_winking_eye: Prostě McLarenu hodně věřím. Ono obecně když Ferda a Triper shazovali McLaren tak vyskočili, no a schazujou ho pořád takže ono to půjde :grin:

1 Like

Já ji taky nerazim. Jen jsem se chtěl vsadit pro zábavu, protože nejsem posera. :slightly_smiling_face:

Pro zábavu jsem chtěl já, ty ale myslíš hlavně na to jak druhý ožrat :smiley:

1 Like

Nejsi posera jo? Jsem viděl s tou druhou sazkou :stuck_out_tongue:

Nejsem posera jak Honza, který tady Piastriho nosí na rukou a do nebes, ale není se s ním schopen vsadit na kterýkoliv způsob.