Naše auto potrebuje diétu, priznáva Albon. Williams podľa neho klesne | Magazín F1 - F1online.sk

Williams po vynikajúcom ročníku veril, že sa konečne ocitol na správnej ceste, ktorá by ho mala v najbližších rokoch doviesť až k víťazstvám a k návratu do šampionátových bojov. Britskému tímu preto zostáva veriť, že rok 2026 bude len drobným zakopnutím na tejto ceste. Alex Albon totiž predpovedá, že minimálne v úvode sezóny sa bude pohybovať na spodných priečkach výsledkových listín.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227758/nase-auto-potrebuje-dietu-priznava-albon-williams-podla-neho-klesne

Problematikou odlehčování materiálu se zabýval už Jára Cimrman a řešení našel zrovinka v Austrálii :wink:

1 lajk

Aby ovšem taky nezačaly probíhat odlehčovací práce, které nebyly objednány….

Já si žádné odlehčovací práce taky neobjednal a přesto je po zimním období obžerství očekávám. :grin:

Ty budeš ale jiný případ, malý citát z klasiky :smile: :

“Během svého přednáškového turné po Austrálii objevil na Melbournsku živočicha, jehož udivující vytrvalost dokázala při aplikaci na dřevo pravé divy. Byl to červotoč. Cimrman sjednal s australskou vládou výměnný kontrakt. Australané se zavázali, že dodají do Rakouska půl druhého tisíce šlechtěných kusů tehdy v Evropě zcela neznámého broučka, a to výměnou za českého králíka. Ten se pak v Austrálii docela dobře uchytil.” A tak dále :smile: …..

1 lajk

A přebytečné králíky můžou můžou posílat rovnou na mou adresu. :winking_face_with_tongue:

Problém s přemnožením živočišných druhů nastává, když nemají přirozeného predátora. Myslím, že králík ještě nepotkal strašnějšího predátora než jsi Ty. Pošli do Austrálie nabídku a budeš mít práci snů :smile: .

1 lajk

Jako šelma, která si ráda pochutnává na králicích bych tam mohl být dokonce hájený. Jen rozmnožováním bych už nebyl tak bystrý jak by si Austrálané mohli přát. :grin:
A stejné výkony jako mixomatóza taky ode mě očekávat nemůžou.

1 lajk

A protože ten Albert park se nachází přímo v centru Melbournska, je to vše naprosto dokonalé.

Mimochodem v diskuzi o Astonu jsem obdobně geniálně vyřešil i jejich problém. Nevím, jestli si za to nenechat zaplatit. :sweat_smile:

1 lajk