Naša dominancia sa vyparila a teraz potrebujeme vylepšenia, vyzýva svoj tím Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

S návratom na tradičné okruhy sa nevrátila dominancia Red Bullu. Veľkú cenu Španielska sprevádzali veľké očakávania, keďže trať v Barcelone mala byť dokonalou „domácou pôdou“ pre monopost RB20. Aj keď Red Bull nemá dôvod na paniku, v komunikácii Maxa Verstappena badať drobnú zmenu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/159366/nasa-dominancia-sa-vyparila-a-teraz-potrebujeme-vylepsenia-vyzyva-svoj-tim-verstappen

:sob::sob::sob::clown_face:
(15 vyplakávaní)

Ideme plakať, lebo už nemáš náskok :rofl::rofl::rofl::rofl:

Takto som si to predstavoval ze to bude hned po zavedeni tychto pravidiel. Ake krasne to mohlo uz davno byt.

Ach boze, uz je to tu… Placko…

Jeden titul vdaka manipulacii riaditela pretekov, dva tituly vdaka poruseniu pravidiel rozpocoveho stropu a odrazu tu mame toto :smiley:

Neboj, to sa este zamiesa. Ked RedBull nasadi lepsie flexikridlo, tak pride direktiva a niektori na tom stratia viac, ako RB. Len skoda, ze Ferrari zase usiel vlak.

Haha, tady je žluči. Aby jste hoši nebyli zklamaní :stuck_out_tongue:

5 Likes

Ztráta dominance Grglavek je velice příjemným oživením pro F1.
Teď možná budou mít šanci na vítězství až do nových pravidel celé čtyři týmy.
Co více si přát.

Ztráta dominance ještě neznamená, že Max přestane vyhrávat :smile: . Pole se za čele trochu vyrovnalo, ale jestli má Max vyhrávat jenom dva závody ze tří, tak se toho zase tolik nezmění. Nicméně zítřek slibuje pěknou podívanou a možná pak budeme chytřejší, co nám přinesou další závody.

3 Likes

Ztráta dominance znamená, že se každičká chybička může každému pořádně vymstít.
Já žádný napínavý závod neočekávám. Barcelona tradičně patří k nejnudnějším okruhům kde kvůli drsnému asfaltu jedou v závodě jako zesjaní a šetří gumy. Jen voda by mohla závod trochu oživit, ale všeho s mírou.

Já jsem optimista, při dvou pitstopech se může situace zdramatizovat. No a když ne, tak si řekneme, že příště už určitě :smile: .

Dva Pity? Mají na takové hýření jezdci ještě dostatek gum? :grin:

Budou jezdit po diskách, jejich problém…

1 Like

Nějaké nové UFO pravidla, které mi unikly? :grin:

Tak vážně, myslím, že jsem zaslechla, že se předpokládají dva pitstopy. Ale možná se pletu, je to až zítra, tak jsem se na to zase tolik nesoustředila. Možná mě někdo opraví.

Já doufám, že máš pravdu. Na jedněch gumách by všichni jezdili celý závod extrémně pomalu a gumy neúnosným způsobem.

Jediny kvalitni clovek ktery pro ne pracoval a byl schopny progresu odesel, zustali tam jen zvanilove, tluc huby, nadrzenci a ubrecenci, no uvidime zitra :sneezing_face:

na to, ze ma RB tretie najrychlejsie auto je 60 bodovy naskok celkom dobry.

Dominance auta RBR je urcite pryc. Uvidime co souperi a jestli je pryc i dominance Maxe. Ted budou muset soiperi podavat vynikajici vykony. Tak jako Max.

Zatim se zda ze na to ma Lando, uvidime Hamiltona, ten je fakt divnej, no a snad Charles a Carlos, i kdyz spis Charles.

V kazdem pripade, jestli Mercedes takhle pujde dal, tak prestup Hamiltona je nejvetsi fail jeho kariery.