Napredujeme, no Ferrari viac, hovorí Norris o forme McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren prichádza do Suzuky s optimizmom. Oprávňuje ho k nemu dvojité pódium z minulej sezóny i sila monopostu MCL38 v rýchlych zákrutách. Lando Norris však upozorňuje, že ani to nemusí stačiť na zopakovanie minuloročného výsledku.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148880/napredujeme-no-ferrari-viac-hovori-norris-o-forme-mclarenu
1 Like

@landofan dufam, ze sme stale kamosi :frowning:

Má jiný nazor, tak očividně to u tebe nepůjde

Navzdy si hlboko v mojom srdci :orange_heart: :heart: :fist_right: :fist_left:

1 Like

hedgelando romance is real :heart:

4 Likes

Presne tak :slightly_smiling_face: žiadne kompromisy.

1 Like

Čo to dosť veľké riziko dažďa na nedeľu? :thinking:

Musim teda rict ze nejen ze maji kluci potencial, tak je fakt celkem radost cist neco od Landa (Oscar nemluvi, to je trosku jinej Max, takovej mimon).

Lidsky prijemnejsi clovek na rostu asi neni. Kdyz sem byl na RB Ringu minuly rok, byl fakt the best na podiu. Na tom jsme se tam v peti shodli vsichni. A to mu fandila jen kamoska, my ostatni jsme meli jine protege. Max je mimo, toho tohle nezajima, Charles je sympatak a hezka tvaricka, ale nazivo nic, Na Nandovi je videt ze je starsi a takovej dustojnej. Ovsem Lando, ten nemuze mit zadne nepratele.

4 Likes

to mi ale vysvetli potom ten hate na Landa, napr ked znicil trofej tak aky to je len arogantny fracek a rozmazlene bohate decko a neviem co

pricom na mna Lando posobi tak isto, kdekolvek ho vidim tak mam lepsi den :smiley:

3 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: Jo to bylo dobry. Tak Lando za to nemohl ne. Dyt to Maxovi rekl, ze je to jeho chyba, ze tu trofej dava moc blizko ke kraji. :rofl: :rofl: :rofl: Max asi neveril svejm usim. Aspon tak vypadal.

A co kdyz mu ji nerozbil Lando, tak si ji pak v RBR rozflakali sami.

Nahodou ta scena jak tam za nim stali jeho rodice a on se tam Maxovi omlouval (no omlouval, spis se tak nejak usmival :slight_smile: ) a davaj mu tu opravenou trofej. :grin:. A ten vyraz jeho tatky. Nevim, jsou to teda anglani, ale odhadnul bych, ze to budou skveli lidi. Na prachace teda, abych dostal sve povesti progresivniho levicaka. :grin:

Jeste dodatek, jak Max povidal “Lando se ji nesmi dotknout”. Tak bych jen dodal. Maxi Lando ti tu trofej dvakrat rozflakal a nedotknul se ji ani jednou a kdyz bude chtit, tak ti ji rozflaka potreti a zase na ni ani nesahne. :grin:

3 Likes

Neviem ja som z toho mal celeho pocit, ze to verejnost prezivala daleko viac nez oni sami :smile:

Verstappen ma svoju trofej napr polozenu na pc bedni v izbe kde jazdi simulatory

1 Like

To bylo krystalické pokrytectví, oni dva z toho měli srandu, ale šéfové dostali strach “jak to vypadá”. Tak přispěchali s poučením o nutnosti vážit si lidské práce atd. Nic víc v tom nevidím. Veřejnost asi jak kdo…

5 Likes

Presne tak. Vtedy sa tu vyrojilo množstvo morálnych ikon ktoré nikdy v živote neurobili žiadnu chybu :-1:

1 Like

No jo. Já si asi taky neumím vážit lidské práce, mě to pobavilo a připadalo mi prima, že si kluci po tom vypětí trochu zablbnou. To by za chvíli mohli chodit na pódium v obleku, postavit se rovně, hezky se uklonit, převzít trofej, zase se uklonit… Brrr!!!

5 Likes

Vraj pre výrobcu tej trofeje to bola reklama jak prase - za 40.000 eur by si si celosvetovú reklamu na firmu z Maďarska vyrábajúcu keramické či aké vázy nekúpiš, takto na nich klikalo ľudí, že sú radi že im nepadol server… :man_shrugging:

5 Likes

Kolaborácia Anglánov s Maďarmi :smiley:

1 Like

Nejak ti vypadl Max. Nezapomen ze to byla jeho prace, dal tu trofej moc na kraj. :grin:

5 Likes

Ježíš. Máš pravdu. Holandsko,anglicka kolaboracia s maďarmi🙋‍♂️

3 Likes

Som späť, som si dal voľno. Charles by si tú výhru zaslúžil na 10 výročie Julesa.

1 Like

urcite, tou helmou vzdal velmi emotivny odkaz

pokial mu ferrari nezlomi vazy, tak … :smiley: