Naplnili sa obavy o Pérezovom ulievaní sa, žartuje Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Nový dvojročný kontrakt Sergiovi Pérezovi nepriniesol pokoj v duši a ani výsledkové obrodenie. Mexičan sa trápi rovnako ako predtým, čo neteší nikoho v Red Bulle. Helmut Marko to však berie športovo a dokonca na túto tému žartuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158825/naplnili-sa-obavy-o-perezovom-ulievani-sa-zartuje-helmut-marko

To je teda kvalitny jazdec ak ma predvadzat dobre vykony iba na “riadnych” okruhoch.
Ale tesim sa, RB na to casom doplati :muscle:

Ono to naozaj vyzerá, že Horner ovládol vojnu vo vnútri RB. Newey odchádza, Marko nemá žiadne slovo. Helmuta som nemal nikdy rád, ale v prípade Pereza má úplnú pravdu. Nakoniec fámy o možnom prestupe Verstappena mi už neprídu také nereálne ako predtým. A ani by som sa nečudoval keby Max odišiel. RB sa stáva najnesympatickejším tímom z top tímov. Myslím, že keby vo Ferrari vedeli, ako to bude vyzerať v RB, tak by nesiahli po Lewisovi tak skoro :smiley: bude to ešte zaujímavé

Checo je king of street, klasicke okruhy mu vobec nejdu, snad sa modli aby bolo aspon sucho. Uz by si zasluzil 3 pretekove ultimatum ako vacsina v RB :smiley: Mozno to tym Marko myslel a zato ma palec hore.