Najvyššie vedenie Red Bullu prešetruje nevhodné správanie Christiana Hornera, píšu médiá | Magazín F1 - F1online.sk

V dnešní době je každé chování veřejné a lehce zdokumentovatelné.
Fotky nikomu posílat nemusel. Pokud nemáš mobil v plechové krabičce, tak se z něj dají vytáhnout obrázky i bez focení.
Jj, kde jsou ty časy, kdy mě museli rodiče nahánět po celé vesnici a stejně jsem byl vždy na opačném konci. :grin:

Toto je nebezpečné a vážne pokiaľ to je pravda
image

No, jako co si budeme povídat, pro RB by tohle byl obrovskej problém, protože celej tym postavil a managoval Horner … a jako bonusy všichni dostavali jeho dickypicks a najednou se ro nekomu nelíbí

Jestli je takovej magor, že pošle péro v dnešní době… tak nemá omluvu a nemá tam co dělat. :slight_smile:

1 Like

Dokonalé plánování příspěvků😀

1 Like

A čo keď to je útok Ferrari? @Hedgehog naša Taliansko Monacká mafia sa v Maranelle zobudila.

taketo shady praktiky ja neschvalujem

3 Likes

Ti posilaji dickpicks mezi sebou

Sme prepojení no

2 Likes

Ani ja ale kdesi ten obrázok vzniknúť musel a asi AI to nebolo

Třeba posílal fotku Masiho… a špatně si to přebrala.

2 Likes

No jasně, jestli je to pravda, tak tam nemá co dělat, ale že by tohle vůbec ho napadlo udělat? Leda, že by se zlil, když viděl ty katastrofální čísla u PJ na 2026

ja neviem … ked chces dneska eliminovat aj to najvyssie zviera, tak zvolis takyto krok

ale necudoval by som sa ani tomu co sa pise, ze to fakt poslal nejakej zene

nikto z nas si asi nevie predstavit aky je svet za oponou ked mas po kapsach miliardy

1 Like

Podstatny je kontext. Ci tie obrazky boli skutocne nevyziadane a dotycnu obtazoval alebo sa s nim dotycna hrala a teraz z toho chce vytrieskat peniaze (Neymar by vedel rozpravat o feministkach z #metoo, ktore z neho robili ludsku zver a verejne o nom sirili, ze znasilnuje, az sa nakoniec ukazalo, ze ludska ku.rva, ktora ho udala si vsetko vymyslela a spala s nim dobrovolne a dokonca to iniciovala).

Lenže pokiaľ on odstúpi, tak ten tím sa rozpadne.

2 Likes

Včera bylo pozdě.

1 Like

Proste hlavná vec teraz, Fred nech okamžíte volá Neweymu, že v Maranelle dostane aj sochu a vlastné mesto.

nebud neprajny, je to bumerang

1 Like

Az tak by som to neprehanal, ale kazdopadne by tim utrpel, kedze je to najlepsi principal v F1.

Však já mu to přeju. :slight_smile: