V dnešní době je každé chování veřejné a lehce zdokumentovatelné.
Fotky nikomu posílat nemusel. Pokud nemáš mobil v plechové krabičce, tak se z něj dají vytáhnout obrázky i bez focení.
Jj, kde jsou ty časy, kdy mě museli rodiče nahánět po celé vesnici a stejně jsem byl vždy na opačném konci.
Toto je nebezpečné a vážne pokiaľ to je pravda
No, jako co si budeme povídat, pro RB by tohle byl obrovskej problém, protože celej tym postavil a managoval Horner … a jako bonusy všichni dostavali jeho dickypicks a najednou se ro nekomu nelíbí
Jestli je takovej magor, že pošle péro v dnešní době… tak nemá omluvu a nemá tam co dělat.
taketo shady praktiky ja neschvalujem
Ti posilaji dickpicks mezi sebou
Sme prepojení no
Ani ja ale kdesi ten obrázok vzniknúť musel a asi AI to nebolo
Třeba posílal fotku Masiho… a špatně si to přebrala.
No jasně, jestli je to pravda, tak tam nemá co dělat, ale že by tohle vůbec ho napadlo udělat? Leda, že by se zlil, když viděl ty katastrofální čísla u PJ na 2026
ja neviem … ked chces dneska eliminovat aj to najvyssie zviera, tak zvolis takyto krok
ale necudoval by som sa ani tomu co sa pise, ze to fakt poslal nejakej zene
nikto z nas si asi nevie predstavit aky je svet za oponou ked mas po kapsach miliardy
Podstatny je kontext. Ci tie obrazky boli skutocne nevyziadane a dotycnu obtazoval alebo sa s nim dotycna hrala a teraz z toho chce vytrieskat peniaze (Neymar by vedel rozpravat o feministkach z #metoo, ktore z neho robili ludsku zver a verejne o nom sirili, ze znasilnuje, az sa nakoniec ukazalo, ze ludska ku.rva, ktora ho udala si vsetko vymyslela a spala s nim dobrovolne a dokonca to iniciovala).
Lenže pokiaľ on odstúpi, tak ten tím sa rozpadne.
Včera bylo pozdě.
Proste hlavná vec teraz, Fred nech okamžíte volá Neweymu, že v Maranelle dostane aj sochu a vlastné mesto.
nebud neprajny, je to bumerang
Az tak by som to neprehanal, ale kazdopadne by tim utrpel, kedze je to najlepsi principal v F1.
Však já mu to přeju.