Najvyššie vedenie Red Bullu prešetruje nevhodné správanie Christiana Hornera, píšu médiá | Magazín F1 - F1online.sk

@PUFF už píše do Mercedesu, aby vzali Alonsa, že jim tam pošle i 4mil, aby pomohl přestupu

To zatím ne​:grinning: jedu obhlidnout bydlení :grinning:

Měl by se rozhodnout, jestli tam chce Alonsa nebo Maxe :smiley:

@PUFF tam chce Fernanda :slightly_smiling_face:

Když do Mercedesu nepůjde Antonelli…

Tak jeden z Leclerc, Sainz, Vettel nebo Verstappen…

Nic víc, nic míň.

Se mi líbí, jak se tu snažíš schivat ten hype pro Fernanda :stuck_out_tongue:

1 Like

Těch důvodů bylo povícero.
Především Gasly rozbil v předsezónních testech dva vozy a už tehdy upadl do nelibosti Helmuta.
Další nevýhodu měl, že RB přešel k motorům od Hondy a samotný tým se ještě učil jak Hondu správně usadit do svého vozu. S vylepšeními samozřejmě dostal přednost Emil.
Když chtěl nějaké úpravy Gasly, tak jeho požadavky Helmut odmítl a dokonce přinutil Gaslyho, aby povinně jezdil s nastavením určeného pro Emila.

V takovém prostředí se těžce dají dosahovat slušné výsledky. Přesto Gasly nejezdil v RB o nic hůř, než ke konci Albon, ani než Pérez dodnes.

image

1 Like

Ta druha půlka je spekulace. Wheatley mimochodem měl být co, podpořil employee rasinout chování Horenra u vedení Red Bullu

neviem co si predstavujes pod pojmom shareholder, ale bez ohladu nato redbull nie je akciovka.

Bude to Piastri nebo Alonso, těm fandíš nejvíc takže to zapadne :handshake:

1 Like

nechce sa mi s tebou hadat pretoze si zamilovany do Gaslyho a tam racionalne dovody nehraju rolu.

1 Like

Podílí vlastnictví se právnický liší, zeptej se minoritních vlastníků v ČEZu :grinning:

To by byl dream team pro @PUFF

Na Piastriho jsem trochu pozměnil názor.
Ale ne z hlediska jezdeckého.

ja vasu cesku terminologiu neovladam. redbull nie je akciovka, to je vsetko co k tomu mam…

2 Likes

Do nedele je prec

Tým na vrcholu. Všechno vychází od A-Z.
A rozloží se zevnitř.

Ambice jsou svině. :slight_smile: Tak proto nezavrhuj možnost, že by šel GP místo Wheatleyho.

Dobře, beru to, jako tvuj osobní názor :shushing_face:

Už se těšíš na jeho místo?