@PUFF už píše do Mercedesu, aby vzali Alonsa, že jim tam pošle i 4mil, aby pomohl přestupu
To zatím ne:grinning: jedu obhlidnout bydlení
Měl by se rozhodnout, jestli tam chce Alonsa nebo Maxe
Když do Mercedesu nepůjde Antonelli…
Tak jeden z Leclerc, Sainz, Vettel nebo Verstappen…
Nic víc, nic míň.
Se mi líbí, jak se tu snažíš schivat ten hype pro Fernanda
Těch důvodů bylo povícero.
Především Gasly rozbil v předsezónních testech dva vozy a už tehdy upadl do nelibosti Helmuta.
Další nevýhodu měl, že RB přešel k motorům od Hondy a samotný tým se ještě učil jak Hondu správně usadit do svého vozu. S vylepšeními samozřejmě dostal přednost Emil.
Když chtěl nějaké úpravy Gasly, tak jeho požadavky Helmut odmítl a dokonce přinutil Gaslyho, aby povinně jezdil s nastavením určeného pro Emila.
V takovém prostředí se těžce dají dosahovat slušné výsledky. Přesto Gasly nejezdil v RB o nic hůř, než ke konci Albon, ani než Pérez dodnes.
Ta druha půlka je spekulace. Wheatley mimochodem měl být co, podpořil employee rasinout chování Horenra u vedení Red Bullu
neviem co si predstavujes pod pojmom shareholder, ale bez ohladu nato redbull nie je akciovka.
Bude to Piastri nebo Alonso, těm fandíš nejvíc takže to zapadne
nechce sa mi s tebou hadat pretoze si zamilovany do Gaslyho a tam racionalne dovody nehraju rolu.
Podílí vlastnictví se právnický liší, zeptej se minoritních vlastníků v ČEZu
Na Piastriho jsem trochu pozměnil názor.
Ale ne z hlediska jezdeckého.
ja vasu cesku terminologiu neovladam. redbull nie je akciovka, to je vsetko co k tomu mam…
Do nedele je prec
Tým na vrcholu. Všechno vychází od A-Z.
A rozloží se zevnitř.
Ambice jsou svině. Tak proto nezavrhuj možnost, že by šel GP místo Wheatleyho.
Dobře, beru to, jako tvuj osobní názor
Už se těšíš na jeho místo?