Urážení v anonymních diskuzích a ponižování v médiích myslím není nic, z čeho bychom si měli brát příklad. Že si dnes hodně lidí myslí o veřejných osobnostech, že jsou společný majetek, ke kterému se mohou chovat bez respektu je bohužel smutný fakt, který určitě není hodný následování.
toto je typicky holandske.
Tak mu to klukovi doprejte, prosim😉. Jen se priznejte vy co by jste rikali v takovem okamziku po 4 pivkach a dvou dzinech s tonikem🤪.
Kimi to neni a proslov na zahajeni mirove konference OSN taky ne… Ale zase bych to tak nedramatizoval.
Tesim se na dalsi rocnik!! Tam pevne verim, ze to bude jeste napinavejsi nez konec teto sezony
Ale jo, u Maxe to dokážu pochopit ! Ať si to užije!
Presne tak. Rekl bych, ze nejdulezitejsi informaci Max sdelil zde:
“Už som mal štyri pivá a dva giny s tonikom,”
Za me naprosto v poradku vyjadreni. Kdyz Hamilton, tusim v 2023 prohlasil, ze by Maxe ve stejnem aute porazil, kvitoval jsem to s tim, ze konecne prestal hrat dobraka a mluvi jako mistr sveta. V minulosti jsem se tu nekolikrat neshodl s RBR a Max fans o nejakem tom prohlaseni Landa, tusim snad i po Brazilii, ktere neocenovalo Maxe. A vzdy jsem rikal, ze Lando tu neni od toho aby Maxe chvalil.
Mel by byt Max velkomyslny? No kdyz ziskal titul tak asi mel. Ale holt neni no.
Vykladat si muze co chce, klidne i to ze by vyhral i v Haasu. Ale realita je takova, ze ma ctyri tituly s RBR.
Za me je to OK a pristi rok mu to klidne Lando, nebo nekdo jiny, muze vysvetlit. Tesim se.
Já bych to upravil na auto McLarenu ale spravovaný týmem RB, tak pak vlastně souhlasím.
ak emil mal polovinu roku schopny voz tak potom Mcl 3/4… to sa zhodneme…
az v MIAMI, to je prosim ta ferdo ktora cast sezony?
Počty Ti moc nejdou, že?
ale ved sa obháj, kde bolo miami lebo tvrdis ze MCL malo auto az od Miami a to je presne stvrtina sezony, a max tvrdí dokonca ze 70% nemal najlepsie auto to je menej ako 3/4, tak potom kto sa pletie?
napoveda
Tak já jsem odkazoval na článek, byly to názory expertů na Landovy šance po Brazílii.
A diskusní fórum na the Race mi přijde kultivované. Ale čtu ho jen někdy…
Byl to šestý závod. Ale tak se McL teprve začínal chytat. V Miami ještě stále dovezl více bodů Emil. A další závod měl Emil ještě stále. dominantní vůz.
Už jsi pochopil jaký význam má slůvko začíná?
Když tomu mysliteli věříš…
ty si sa proste pomylil, neviem co mas taku pachut dneska na verstappena, to ze si myslis ze mal EMIL este v imole dominantný voz je tvoj nazor ale podla mna nie fakt, vid gap ani nie sekunda… ale aby si bol spokojny povedzme ze RBR 35:65 MCL… na tom sa subjektivne viem dohodnut ale v podstate je mi to jedno chapes
Začátek sezóny absolutní dominance RedBullu.
Pamatuji, že tu padaly názory jako okružní jízda, tak kolik vítězství v řadě zase bude, jediný cíl 100% sezóna atd.
Potom Miami-Silváč víceméně 50/50. A občas vystrčili růžky kluci z Ferrari a Mercedesu. Třeba po Monaku se viděli ve Ferrari jako mistři WDC WCC.
Takovej ten úsek Maďarsko-Singáč byl McLaren velmi silný, ale zase Ferrari s Mercedesem jim do toho házeli vidle…
A od Austinu je McLaren víceméně stejný jak ostatní.
staci si to premietnut so sezonou a nemusis byt ani myslitel
Ono to ale není primárně o urážení (zrovna v tom se nemáme co učit a místy jsme bohužel naopak horší). Já narážím spíš na intenzitu kritiky míněné víceméně seriózně, kterou top hvězdy dostávají i od svých fanoušků, zdaleka ne jen od haterů.
Prostě se v zahraničí bere jako normál, že top hvězdy sice zažívají slávu a berou skvělé peníze, ale taky je nikdo nešetří, když se jim něco tak docela nepovede.
A popravdě na tomto přístupu něco je. Přijde mi, že v CZ/SK to máme naopak - více vyloženě pitomých hatů, ale seriózně míněná kritika je zase často zbytečně “krotká”…
ano to si pamatam, kazdí si myslel ze to zase bude ako 23… ale potom ak teda chces po taliansku uz redbul nemal najrychlejsie auto, o tom sa tu bavime. nie kto komu bral body, ved ferrari moze ppr.iet na mcl ze treba body landovi predsa a to iste mercedes, to ste vsetci chceli aby sa vitazi striedali atd, max nevyhral 10 zavodov …
sorry ale ak myslis ze RB boli na urovni FER a MCL v austine a mexicu tak ja si to nemyslim
mozme sa zhodnut ze sa nezhodneme?
Soudný člověk se ani nemusí dívat do tabulek a v hlavě se mu musí promítnout, že RB sám měl dominanci minimálně třetinu sezóny a o zbytek se podílelo Ferrari, Mercedes a McLaren.
I … musí být jasně, že Emil plácá nesmysly.
Souhlasím. Jsou to š-p-i-č-k-o-ví profesionálové, královsky placení. Pokud bychom se měli zdržet kritiky tady, kritizovatelný by už v profesionálním sportu nebyl nikdo. Kritika není hate.
ved o tom pisem ze RB mal dominatne auto do MIAMI … ty nevies citat ferdo ? od miami alebo talianska teda ak chces uz nemali dominantne auto… a nikde sme sa nebavili o tom kto sa skym striedal, tu bola rec o dominantnom aute, a RB… ja ti teda nerozumiem v com nema EMIL pravdu
Tak pokud se nemýlím, tak v Austině Max vyhrál sprint a pak byl v závodě před Norrisem.
V Mexiku byl za ním, protože tam dostal black out.
Brazílii jsme viděli. RedBull tam byl hodně konkurenceschopný na suchu.
A pokud jsem dobře viděl Las Vegas, tak byl RB daleko před McLarenem.
Takže ano, víceméně všichni stejní.