Najhoršie auto na trati, súcití s Hamiltonom Rosberg. Podľa Vasseura sa nestalo nič dramatické | Magazín F1 - F1online.sk

Ďalší piatok, ďalšie rozpačité hodnotenie v podaní Lewisa Hamiltona. So svojím Ferrari opäť nebol spokojný napriek tomu, že na predchádzajúcich víkendoch to už začalo vyzerať lepšie. Tentoraz mal s monopostom také problémy, že ho poľutoval aj jeho veľký rival z Mercedesu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/202231/najhorsie-auto-na-trati-suciti-s-hamiltonom-rosberg-podla-vasseura-sa-nestalo-nic-dramaticke

Leclerc do Mercedesu. Right now!

1 Like

Jestli chce někdy titul, tak by měl.

Tak si si ponaťahoval šulina a môžeš ísť spať, nie?

Milujem tieto výkriky do tmy…

1 Like

Asi bych spis veril Charlesovi. Preci jen v tom aute sedi. Je samozrejme mozne ze Nico to rozpozna z tribuny lepe, ale moc se mi to nezda.

„Nebolo to však najhoršie. Ak mám byť úprimný, bolo to o niečo pozitívnejšie, než sme očakávali pred príchodom na túto trať. V aute je viac potenciálu a dúfam, že ho v sobotu pred kvalifikáciou odomkneme,“ dodal Charles.

Je pravda ze Lewis si taky celkem stezuje, ale nejhorsi?

3 Likes

Nie je horší komentator ako úbožiak Rosberg!

Proč? Já ho mám rád. S Croftym je super. Ale nejlepší duo je Crofty + Button.

Nejhorší nebudou, to ne. Ale zklamání je to pořád. Aby měli po osmi závodech dvě regulérní pódia + vyhraný sprint, to se myslím čekalo víc. A nejde jen o Lewise, Charles je výborný pilot a celé je to pořád nějak na houby…

1 Like

Ano je videt, ze Ferrari, neni v absolutni forme. Nicmene. Charles, je neskutecnej smolar. Imola ( kvalda nevysla, ale mel tam velmi dobre tempo), jednoznacne. Monako prohral o kolik? 50 setin? A to Lando to tam dal za me fantasticky( nemusi se se mnou souhlasit). Ta PP pro Landa nebyla samozrejmost. Valcil s tim poradne. Ferrari tam tak nejak “vypadalo” v Charlesovejch rukach lepe. Ja bych rekl, ze tam Lando to vitezstvi Charlesovi ukrad. Jmenovat se Lando Max, uz z nej delaj novyho Sennu. Nadsazka samozrejme.

Ale souhlasim. Cekalo se vic. Jednoznacne. Ale to ja i od Mercedesu o RBR nemluve. McLaren je jinde. Piloti jsou skveli, ale jde to obema, to dela hodne. A bohuzel jak rikal Max a Toto, moc je direktiva nepribrzdila. Aspon zatim to tak vypada. A nezapomel bych, ze Lewis uplne “nehvezdi”. Ale asi o moc horsi nez Carlos nebude, jak jsi psala. To jsem mu asi trosku krivdil ( ale ocekavani nenaplnuje, za tim si stojim).

2 Likes

To je stará písnička ve Ferrari - o jezdcích to fakt není. Jestli vzali Hamiltona, protože je sedminásobný jako byl Michael, tak to přece musí zase vyhrát, tak to prostě takhle nefunguje. On si to tam odkroutí a přežije to, i když ho možná čeká dost nervů :smile: . Charles je na tom hůř, taky doufám, že tam nepohřbí kariéru. Ale třeba budou příští pravidla jejich, co my víme.

2 Likes

nepovedal by som ze lando tam charlesovi nieco ukradol, mclaren bol viditelne najrychlejsi v monaku, len charles tam isiel totalnu hranu a dokazal sa k nim priblizit, je to trat na ktorej on dokaze urobit aj 2 desatinky, koniec koncov aj piastri takmer skoncil pred nim, a lando bol o celu desatinu pred nim, hlavne ten rozdiel co mal na nich lewis v Q aj pretekoch ukazuje ze proste auto na viac nemalo nemyslim si ze tam charles nechal desatinu v tom kole

Hadat se nebudu. McLaren je urcite lepsi auto. Narazel jsem na to, ze Charles to mel v kapse a Lando tam dal kolo na posledni chvili. To chce nervy a um. Ale jak jsem psal. Nikomu svuj pohled nenutim.

Charles je pravdepodobne v Monaku asi nejlepsi na jedno kolo. A protoze se tam fakticky jede jen na jedno kolo, tak je tam asi nejlepsi.

Mne najviac sedí Crofty s Martinom Brundlom. Croftyho štarty pretekov su :ok_hand:

1 Like