Najdrahší a najlepší senzor v aute, hovorí Mekies o Verstappenovi | Magazín F1 - F1online.sk

Nejlepsi je, kdyz ti nekdo rekne, ze v noci je tma mu argumentovat : pletes se, ve dne je svetlo.

Opravdu jsem se snazil vtipnou a slusnou formou ti odpovedet na tve komentare, ktere jsou za me zbytecne ustrelene az zamerne provokujici

Ty naoplatku beres vse osobne, pises ublizene jako bych ti rekl ze Santa neexistuje a ty si mu pritom poslal dopis. Klid. Zivot jde dal. Ja si plne uvedomuji moznost rozdilnych nazoru a bylo by fajn kdyby si to udelal i ty. Svet pak bude pro tebe prijemnejsi misto

Nerozumim odkud se bere v tobe a nekterich tolik nenavisti a zasti na MV. Paneboze vzdyt to je je sport!! Zabava. V zivote jsou dulezitesi veci ze kterych se da stresovat. Co prispevek to cistokrevny hejt na RB a Maxe jako by to bylo osobni. Nerozumim. Je to az nezdrave tak nenavidet lidi a veci ktere se nas netykaji a maji pouze slouzit jak zdroj zabavy.

Nic. Verim ze si snad zase z meho prispevku nevyberes zase jen to co ti pasuje do tveho narativu a to co pisu prekroutis, aby si byl zase za toho co se jenom brani.
Klid , zivot jde dal MV a RB budou ci nebudou jezdit dale a my s tim nic nenadelame. Stejne tak lide budou reagovat na annonymnich forech na tve komentare , zvlaste kdyz budou vzdy tak jednostrane super kriticky zamerene

A jestli nechces ani objeti a pusinu tak ti muzu poslat LAbubu. Deti si nevsimnou, ze jim nejaky chybi.

Pohodovy predvanocni vikend.

A an DC byl take muj hrdina. Skoda ze mu to nikdy nevyslo v PJ.

1 Like

Už jsi s tím objímáním a pusinkováním trapnej. :roll_eyes:

4 Likes

Ok ok. V tom pripade posilam i tobe jedno obejmuti. Staci rict normalne. Neni potreba se hned rozcilovat. Ja mam velke srdce. I pro tebe se tam najde misto😘

to plati o uplne kazdom sampionovi :slight_smile:
ked zrazu nemaju rychlost tak su na beton presvedceny, ze je nieco na aute pokaze aj ked ani jeden z nich nevie urcit konkretny problem, len vedia, ze urcite auto nieje v poriadku :slight_smile:

Fakt s tím přestaň, tady nejsi v Modrý ústřici… :roll_eyes:

3 Likes

Modry pavilonek ma zavreno.

3 Likes

Absolutne nic neberiem osobne. Ako som uz pisal, my sme len male zrnka piesku na nekonecnej Sahare.

Preto sme tu na fore a nie na ulici. Aby sme si to vydiskutovali a diskusia moze ist do nekonecna. Na to je forum urcene. Nie aby sme to po 4komentoch stopli a napisali tomu druhemu, zmier sa s mojim nazorom. A preto sa vrhnime hned na Maxa, lebo toto je forum o F1 a vsetkom okolo toho a nie o nas a nasich pocitoch ci ‘‘ako si spomenul’’ osobnej nenavisti.

Je to len konkurent. Tak, ako ked niekto fandi Realu Madrid a niekto Barcelone.

To som si myslel aj ja, ale koniec sezony 2021 ma presvedcil o opaku.

Ja nie som absolutne v strese. Ja som flegmatik, je mi to cele ukradnute. Ale toto je forum, ako uz bolo X krat spomenute. A chodia sem ludia diskutovat a kazdu koliziu ci konflikt riesit. Na to fora vznikli. Bud ta to bavi, alebo nie. Ale stres pri pisani ? To mozno na maturach :smiley:

No ked sa pozrieme do minulosti. Verstapenovi sa vela veci prepieklo a az nechutne vela. A teraz na Norrisa sa tu vytiahne napriklad to ze v poslednom zavode predbiehal Cunodu poza ciaru, alebo ze daval divebomb na Verstapena v rakusku24. Ved Verstapen tak jazdi cely zivot a to je presne to co je na tychto diskusiach najhorsie.
Prave fanusikovia Verstapena by mali byt ticho, ak to niekto skusi na neho raz za sezonu. Lebo on to robil a robi neustale. Tak ako sa vobec fanusikovia Verstapena mozu na nieco stazovat ?
Ved to je najdrzejsi jazdec vsetkych cias co jazdi za hranu a komisari ho netrestaju.
Po ere mercedesu a Hamiltona sa mu doslova vsetko prepacovali, lebo vladla verejne mienka o tom, ze ludi nudi F1 koli dominancii Hamiltona. Preto prisla sezona 2021 kde Verstapn nedostal niekolko trestov a niekolko vaznych veci sa zmiernilo na malicke tresty.
A potom prides na forum a jeho fanusikovia sa tu vyskieraju a smeju z toho ze skoncil dokonca prvy aj ked porusil par pravidiel. Takze ozvat sa treba nie ? Mozeme si priblizit incident z britanie 2021, ktory tu bol milion krat spomenuty.
Verstapen vypadol. Hamilton vyrhal s trestom.
Verstapen znova zahol do supera monopostom. kedy sme videli umyselne Hamiltona zahnut volantom do supera ? Ani raz. A Verstapen to spravil uplne umyselne a trest dostal Hamilton len preto ze sa mu neodpratal z cesty ? Kolko krat bol taky Hamilton pred zakrutou prvy a Verstapen to tam pustil na neskore brzdy a vytlacil oboch dokonca sa s hamiltonom zrazil a trest nedostal ? Vela krat.
A tu sa riesi Norris, ktory mal v rakusku 24 vacsiu rychlost a nakoniec to zase skoncilo koliziou, lebo Verstapen tam zase umyselne zahol volantom do Norrisa. Este ked mali obaja poskodeny monpost a Norris vychadzal na trat, Verstapen znova zahol monopostom do neho. A co sa nakonec stalo ? Verstapen dojazdil pred Norrisom. A takto to bolo nespocetne vela krat. Preco je Verstapen tak chranany ? Magnusen by uz mal davno 30trestnych bodov. To je cele, co Verstapena stavia do tej role zleho hrdinu a plus jeho fanusikovia na fore, co vsetko hadzu za hlavu a jeho vyzdvihuju. Ale ked niekto spravi to iste co Ver, hned je zatracovany. :wink:
A nech tieto riadky v tebe vyvolaju akekolvek emocie, Max je len clovek a videl som vela videi zo sukromneho zivota aj z jeho detstva a tam sa na to pozeram inym pohladom. Neprenasam tam nejake emocie ci stres, ako si to opisoval. Necitim proti nemu nenavist, je to normalny mlady chalan ktory je zabavny, ma svoju charizmu a je neskutocne rychly na trati.

My ale nebojujeme proti jazdcom, ale proti tym nesportovym manevrom na trati, ktore sa udeju a nepostrestaju, lebo v F1 je na kazdej VC cene iny meter.

Vybral som si hlavne usek o Maxovi, lebo sme na F1 fore a moje, tvoje osobne veci sem nepatria. Ani srdiecka a objatia :smiley:
Nemam, ani som nemal proti tebe nic osobneho aj ked mame rozdielne pohlady. Na to je forum, aby sme to tu vydiskutovali a dosli k nejakemu zaveru a nie to stopli a v dalsej newske zacali znova to iste.

Ak si si nevsimol, tu uz je to dane. Tak ako za cias dominancie Hamitlona, sme tu mali dve strany. Tie co fandili Lewisovi a vsetci ostatni, ktory uz mali jeho uspechov po krk.
Teraz je to to iste. Zastancovia Verstapena, proti vsetkym ostatnym. Teraz je Norris majster a buduci rok sa to cele premiesa. A bude zaujimave, kto bude mat top monopost. Mozno to bude Alonso, mozno Russell. A zase sa zdvihne vlna kritiky. Bud sa bude urocit na jedneho, alebo druheho. A fanusikovia Verstapena sa priklonia na jednu z tych stran, ktora bola v minulosti zaujata prave na toho ich milacika :slight_smile:

Robil sport, ktory ho bavil a dostal za to KRALOVSKY zaplatene. Co mu nevyslo ? Myslim, ze mu vyslo toho 1000x viac, ako nam smrtelnikom. Mohol podnikat v com chcel, mohol cestovat, kupovat si co chcel. Mal zivot o akom sa ludom tu na fore moze len zdat.
Pekne sviatky v kruhu blizkych prajem a pevne zdravie :brain: :anatomical_heart: :lungs: :tooth: :cloud_with_snow: :wind_face: :snowflake: :snowman_with_snow: :gift: :christmas_tree: